Ukens drink
Cocktail_FD_blanc_Red_snapper_RVB

Denne drinken gir deg et lite kick

Og det ekstra kicket får du om du bruker gin i bloody mary-en i stedet for vodka.

Gin har mye mer smak enn vodka, og det friske preget fra urter og sitrus, backer opp veldig godt de andre ingrediensene i denne klassikeren. Og den helt spesielle ginen G'Vine destillert av cognacdruer og smaksatt med vinblomster, gir drinken et ekstra sommerlig preg. 

Du kan også lage drinken med en annen type gin 

Gå ikke glipp av ukens drink - bestill vårt gratis nyhetsbrev   

Red Snapper

Antall porsjoner

1

Tilberedningstid

5 minutter

Ingredienser

6 cl G’Vine Gin Florasion
12 cl tomatjuice
1,5 cl frisk sitronsaft
7 dråper Tabasco
4 dæsjer Worcestershire sauce
2 klyper sellerisalt
2 omdreininger med pepperkverna

 

Fremgangsmåte

Fyll et høyt glass med is og hell over ingrediensene. Rør med en langskaftet skje. Pynt med en sitronskive gjerne dyppet i grovkvernet svart pepper for ekstra pønsj. 

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i mine drinker

Gå til mine drinker »

Forsiden akkurat nå

Denne maten har fått en Michelin-stjerne

Stjerner, duft, smak, livserfaring og fornøyde kunder. Selv om britiske Ryan Clift på Tippling Club og Chan Hon Meng, hawkerkokk med én Michelin-stjerne, jobber i to forskjellige restaurantverdener, legger begge hele sin sjel i maten og har, forskjellene til tross, mange fellestrekk. Ikke minst er de gode representanter for bredden i Singapores gastronomi. Les hele saken

Lær alt om asparges

Om du går for å dyrke aspargesen selv eller henter den i butikken, finner du både fremgangsmåten og ikke minst nyttig kunnskap om denne vårlige delikatessen her. Les hele saken

Til toppen