Kamsboller til lettsaltet torsk og hvitsaus

Fremgangsmåte

Rens leveren fri for hinner og kveis (ufarlige men uappetittlige marker).

Mos potetene. Gni leveren ut med gaffel eller med fingrene og bland inn de øvrige ingredienser unntatt melet. Rør inn mel til passe deig, ikke for fast og ikke for løs.

Kok først den ferske torsken i lettsaltet vann eller den lettsaltede fisken i usaltet vann. Ta fisken opp og hold den varm. Form boller med en spiseskje og legg dem i rask rekkefølge i den kokende fiskekraften. La dem trekke i ca 15 minutter. NB de må ikke koke.

Server kamsen som tilbehør til kokt torsk sammen med kokte poteter, assorterte kokte grønnsaker, flatbrød, godt smør og hvitsaus for å mildne inntrykket.

Hvitsaus:
Smelt smøret og rør melet inn. La koke 30 sekunder mens du rører. Spe med hvitvin mens du rører iherdig. Spe deretter med melken. La småkoke i minst fem minutter. Smak til. La trekke noen minutter til før den serveres.

https://www.webgruppen.no/event/webtekst-som-selger-webinar/

thtps://www.aperitif.no/oppskrifter/oppskrift/torsk-og-loyromkaker,62575

Tom for torskeideer? Her er de beste oppskriftene

Her finner du mange flere oppskrifter med skrei og torsk

Her finner du mange oppskrifter med torsk

Her får du svært så praktiske kokketips

Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

Sendt inn av Apéritif

Drikke som passer til denne oppskriften

Forsiden akkurat nå
Her er løsningen på helgens fiskemåltid: Helgrillet steinbitbilet
Dagens rett

Her er løsningen på helgens fiskemåltid: Helgrillet steinbitbilet

Å steke en stor fiskefilet som den av steinbit hel, er perfekt på grillen. Ekstra godt blir det med ratatouille til.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Spareribsene hurtigmarinerer du slik
Dagens rett

Spareribsene hurtigmarinerer du slik

Spareribs kan være på tallerkenen etter 20 minutter om du velger denne hurtigløsningen. fornøyd.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Prøv denne vrien på fredagsbiffen. Du blir ikke skuffet
Dagens rett
Asiatiske biffspyd

Prøv denne vrien på fredagsbiffen. Du blir ikke skuffet

Disse asiatiskinspirerte biffspydene gir en knallavslutning på uka. Prøv denne superenkle oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Med disse grillspydene får du en helt annen smaksopplevelse
Dagens rett

Med disse grillspydene får du en helt annen smaksopplevelse

San Jeok er en veldig tradisjonsrik koreansk rett som passer utmerket også i et grillmåltid her til lands.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Utforsk 4 stiler chardonnay kombinert med småretter
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo 24. mai

Utforsk 4 stiler chardonnay kombinert med småretter

Gi helgen en pangstart – med 4 deilige viner og 4 småretter i perfekt harmoni, guidet av en førsteklasses lærer gjennom hele kvelden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Denne meksikanske espressodrinken er veldig enkel, men ikke mindre effektfull av den grunn
Ukens drink

Denne meksikanske espressodrinken er veldig enkel, men ikke mindre effektfull av den grunn

Det eneste som trengs er en dobbel espresso og lik mengde av den spanske likøren Licor 43.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her