Skjær hysefileten i serveringsstykker. Bland sammen hvetemel, salt, pepper og paprikapulver, og vend fiskestykkene i blandingen. Stek fisken i rapsolje i ca. 2 minutter på hver side. Du kjenner at den er gjennomstekt ved at den gir etter når du trykker på den.
Piperonata:
Skjær løk i skiver, finhakk hvitløk og skjær paprika i strimler.
Skold tomat ved å skjære et kryss på toppen, senke i kokende vann et par minutter og så ha over i iskaldt vann. Dra av skinnet, fjern kjernene og skjær tomatkjøttet i skiver.
Surr løk i en kasserolle med olivenolje og tilsett hvitløk.
Ha paprika sammen med løken, legg på lokk og la det surre forsiktig.
Tilsett tomat, salt, pepper, sukker og basilikumblader, og kok til grønnsakene er møre, ca. 30 minutter.
Her finner du oppskrifter på veldig mange fiskeretter
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig