Dagens rett

Biffwok med asparges og mandler

Saftig biff, lynstekt i en rykende varm wokpanne, er både raskt og smakfullt.

Med denne oppskriften lager du raskt et mettende og utrolig smakfullt måltid til hele familien.

Flere lekre wokretter finner du her

Her kan du registrere deg for å få dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.

Biffwok med asparges og mandler

Antall porsjoner

4

Ingredienser

350 g oksestek (oksemørbrad)
3 ss olje
300 g frisk grønn asparges
2 rødløk
125 g frisk babymais
100 g frisk spinat
2 terninger kjøttbuljong
3 ss vann
1 ts finhakket rød chili
50 g skåldede mandler
1 ss frisk timian

Fremgangsmåte

Skåld mandlene, tørk dem og rist dem litt i tørr panne/wok.
 
Skrell den nederste delen av aspargesene, skjær i biter, men behold tuppene hele. Skjær rødløk i båter og babymais i tre deler.
 
Skjær kjøttet i så tynne skiver som mulig. Stek det i litt olje til det får farge og ta det ut.
 
Stek løken til den er myk, tilsett asparges, babymais og kjøtt, og stek videre i noen minutter.
 
Ha i vann, buljongterning som er knust med gaffel (har du ikke kjøttbuljong kan du bruke kyllingbuljong), spinat i grove strimler (fjern grove stilker) og evt. hakket chili.
 
Kok til alt er gjennomvarmt og spinaten har falt sammen. Ha på skåldede mandler og friske timianblader ved servering.
 
Server kokt ris eller lyst brød til.

Sendt inn av

Foto: Inkognito

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Forsiden akkurat nå

Annonse

Skalldyrsreisen

Elsker du hummer? Får du vann i munnen av tanken på ferske blåskjell? Eller ønsker du kanskje å bli en kløpper på å knekke sjøkreps? Bli med på en skalldyrsreise ganen din sent vil glemme! Les hele saken

Til toppen