Dagens rett

Bytt ut seibiff med løk med denne. Du vil ikke angre

En frisk smaksrik og vårlig oppskrift som skapt for påsken.

Seibiff med løk er for mange det eneste måten de kommer på å servere seien. Og det er synd for den egner seg til en rekke retter. Som denne litt vårlige vrien. 

Se alle de andre gode rettene du kan lage med sei

Her registrerer du deg for å få dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.

Dillmarinert sei

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

20 minutter

Ingredienser

600 g seifilet, uten skinn og bein
1/2 dl hvetemel
1 ts salt
1/4 ts pepper
1 krm kajennepepper
2 ts olje
2 ts smør
1/2 agurk

Marinade:
3 stilker dill
2 dl vann
2 ss eddik
1/2  ts salt
2 ts honning

Fremgangsmåte

Skjær seien i serveringsstykker. Bland sammen hvetemel, salt, pepper og kajennepepper, og vend seistykkene i blandingen.

Stek seien i en blanding av olje og smør til den er gyllenbrun på begge sider, ca. 4 minutter. Legg seistykkene i en form.

Riv agurk grovt. Sett til side.

Marinade:
Hakk dillstilk og ha i en kasserolle med vann, eddik, salt og honning. 

Kok opp marinaden. Hell den varme marinaden over seien og strø over revet agurk. 

Server seien varm eller kald med poteter, ris, salat og eller brød.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Forsiden akkurat nå

Til toppen