Dagens rett

Slik får du alle til å like sei

Når du pakker sei inn i pasta og tomatsaus, blir dette er potensiell favoritt for hele familien. Oppskriften er unnagjort på et øyeblikk.

Selv om de fleste nok vet at sei er så mye mer enn bare seibiff med løk, er det en lei tendens til at det er det denne flotte fiskeråvaren ender opp som. Det er det altså på tide å gjøre noe med. Begynn med dagens tomat- og pastavri og fortsett med en av de andre gode oppskriftene i vår kokebok.

Flere fristende retter med sei finner du her 

Her bestiller du dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.

Tomatsei med pasta

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

20 minutter

Ingredienser

400 g seifilet uten skinn og bein i 2x2 cm biter
1 liten løk, finhakket
2 fedd hvitløk, finhakket
2 ss tomatpuré
1 boks hermetiske hakkede tomater
1 boks hermetiske maiskorn
1 dl vann
1 dl fløte (kan sløyfes)
revet ost, gjerne parmesan

Fremgangsmåte

Fres løken og hvitløken i olje til den er blank. Tilsett tomatpuré og la frese litt videre.

Tilsett de hakkede tomatene og vann. La det koke i ca 5-10 minutter.

Ha i fløte, sei og maiskorn. La retten trekke i 2-3 minutter, til seien er kokt. Smak til med salt og pepper.

Serveres med pasta og revet ost.

Flere fristende retter med sei finner du her  

Sendt inn av

Foto: Astrid Hals

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Forsiden akkurat nå

Til toppen