Dagens rett

Det er ikke mye som skal til for å by på dette

Er kjøleskapet tomt etter helgen, er dette en løsning som passer de fleste. Denne oppskriften kan nemlig bygges ned og opp etter behov.

Woking er er perfekt når du skal lage maten raskt og effektivt. Men det er en like god løsning når du ikke har et velfylt kjøleskap å plukke fra.

Vi har enda flere lekre wokretter du kan velge blant

Her registrerer du deg for å få dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.

Wok med nudler og svinekjøtt

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

30 minutter

Ingredienser

250 g risnudler
3 ss søt chilisaus
1 ss hvitvinseddik
3 ss japansk soyasaus
400 g renskåret svinekjøtt i strimler
2 ss rapsolje
150 g sukkererter
2 rød paprika
½ kinakål
1 bunt vårløk
2 fedd finhakket hvitløk
40 g grovhakkede, ristede cashewnøtter

Fremgangsmåte

Kok nudlene etter anvisning på pakken. Hell over i en sil og spyl i kaldt vann.

Legg dem i en bolle og klipp nudlene i kortere biter. Slå over en blanding av chilisaus, eddik og 1 ss soyasaus.

Stek kjøttet raskt i olje i en wok. Legg kjøttet til side.

Stek grønnsaker og hvitløk i olje bare noen minutter. Bland kjøttet i grønnsakene.

Smak til med 2 ss soyasaus. Varm alt raskt opp. Bland woken med nudlene og strø over ristede cashewnøtter.

Server woken nylaget og varm.

Flere lekre wokretter finner du her

Sendt inn av

Foto: Alf Børjesson

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Forsiden akkurat nå

Annonse

Skalldyrsreisen

Elsker du hummer? Får du vann i munnen av tanken på ferske blåskjell? Eller ønsker du kanskje å bli en kløpper på å knekke sjøkreps? Bli med på en skalldyrsreise ganen din sent vil glemme! Les hele saken

Til toppen