Dagens rett

Flyndrefilet med urtesaus

Det er sjelden du finner flyndre anbefalt som Dagens rett. Det finnes selvsagt ingen grunn til at en så flott fisk skal leve bortgjemt på bunnen av en kokebok. Prøv denne oppskriften!

Nederst på siden finner du en lenke hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Dagens rett tar sommerferie
Vi gjør oppmerksom på at utsendelsen av Dagens rett på e-post fra og med 2. juli tar en kort sommerpause. Dette for at din e-postkasse ikke skal fylles opp mens du er på ferie.
 
Utsendelsene vil starte opp igjen 13. august .
 
I denne perioden vil du imidlertid som normalt finne Dagens rett på vår nettside.

Flyndrefilet med urtesaus

Antall porsjoner

4

Ingredienser

4 flyndrefiléter a 150-200 g
1 ss timianolje
1 dl finhakkede friske urter i blanding, basilikum, kjørvel, gressløk, dill og persille
4 ss hvitvin
3 dl fiskekraft
salatblader, crispie el. l.

Fremgangsmåte

Pensle flyndrefiléten med timianolje og strø over litt salt. Rulles sammen og fest med en cokctailpinne.

Ha urter, hvitvin og fiskekraft i en vid fiskekjele. Legg flyndrerullene over. Kok opp og la trekke ca 10 minutter.

Legg fisken over på et varmt fat. Kok inn kokevannet til det halve. Bruk en stavmikser i kraften og kjør urtene til en fin masse som jevner kraften.

Fordel salaten på tallerkener og drypp over litt timianolje. Legg en fiskerullade på hver og hell over urtesaus.

Sendt inn av

Foto: Ragge Strand

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Til toppen