Dagens rett

Kyllingpizza

Prøv denne lynraske og nydelige kyllingpizzaen som er en perfekt start på en travel uke.

Vi elsker pizza her til lands, og den beste pizzaen lager du selvfølgelig selv. Her har vi laget en lynrask variant med basis i godt brød.
 
 
Under oppskriftene finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Kyllingpizza

Antall porsjoner

1

Ingredienser

1 stor skive bondebrød
1 ss tomatpuré
1 ss olivenolje
1 dl salatkjøtt av kylling
¼ paprika
¼ rødløk
1 tomat
1 dl revet ost
8 oliven
salt og kvernet pepper
En god neve ruccolasalat
1 ss olivenolje

Fremgangsmåte

Skjær gjerne brødet på langs for å få en stor brødskive, og smør den med tomatpuré. Drypp olivenolje over. Legg på resten av ingrediensene og dryss revet ost på toppen.
 
Stek én eller flere kyllingpizzaer ved 225 grader i ca. 10 minutter.
 
Pynt med rucculasalat dryppet med litt god olivenolje.

Sendt inn av

Foto: Synøve Dreyer

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Til toppen