Dagens rett

Kyllingrullade med skinke- og ostefyll

Når kyllingen er så kalorifattig som den er kan du med relativt knusende ro koste på det både det éne og det andre av tilbehør. Det være seg ost og smør, eller også kanskje et ekstra glass vin sånn for kosen og matens skyld? Det er jo tross alt fredag, og ute er det allerede kaldt...

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Kyllingrullade med skinke- og ostefyll

Antall porsjoner

4

Ingredienser

4 kyllingfileter
4 skiver kokt skinke
4 ss finhakkede krydderurter- (persille, timian, estragon)
150 g Vellagret Sveitser eller Vellagret Norvegia, revet
1 ts salt
½ ts pepper
Meierismør til steking

Fremgangsmåte

Legg filetene mellom to lag plast og bank dem forsiktig ut. Fordel urter og revet ost over. Dryss over salt og pepper. Rull filetene sammen og fest med tannstikker eller hyssing.

Stek rulladene i smør i en panne på middels varme i ca, 6 minutter, eller til de er gjennomstekt. Snu dem ofte, slik at det blir jevn steking.

La rulladen hvile ett minutt før de skjæres i skiver.

Retten smaker godt med lettkokte grønnsaker og kokt ris til. Som saus serverer du lettrømme smakt til med litt sitron, salt og sukker.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen