Dagens rett

Pakk inn middagen i dag

Disse meksikanskinspirerte lefsene har vi fylt med masse godt. Husk å lage ekstra stor porsjon.

Tortillalefser er perfekt når du har liten tid, men samtidig vil ha mye smak. Det er ikke den ingrediens som ikke passer her. Det er faktisk bare fantasien som setter grenser - og selvsagt hva kjøkkenskapet inneholder.

Får du ikke tak i tortillaer, kan du selvfølgelig bruke lomper eller vanlige lefser.

Flere fristende oppskrifter på wraps finner du her

Her kan du registrere deg for å få dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.

Wrap med avokado, basilikum og kylling

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

20 minutter

Ingredienser

4 kyllingfileter
solsikkeolje til steking
salt og pepper
4 fullkorntortilla
2 avokado
sitronsaft
1 rødløk i tynne ringer
1 pakke småbladet salat
½ slangeagurk
1 pakke sukkererter
½ potte frisk basilikum
Urtedressing:
1 beger crème fraîche lett, 18 %
salt og pepper
1 fedd hvitløk - finhakket
1 dl finhakket frisk kruspersille
1 dl finhakket frisk basilikum

Fremgangsmåte

Krydre kyllingfiletene med salt og pepper og stek dem i litt olje over middels høy varme til de har fått en fin bruning på begge sider.

Ta filetene av varmen og la hvile mens du lager resten av wrapen.

Varm tortillaene etter anvisning på pakken. Del avokado i biter og drypp på sitronsaft.

Fordel salat og basilikumblader på wrapen og legg de andre grønnsakene over.

Skjær kyllingfiletene i strimler og legg over.

Urtedressing:
Bland sammen alt til dressingen og smak den til med salt og pepper. Bruk gjerne andre krydderurter on du ønsker.

Server dressingen til wrapen, som enten rulles eller brettes sammen.

Flere gode wraps

De beste kyllingoppskriftene

Sendt inn av

Foto: Synøve Dreyer

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Forsiden akkurat nå

Annonse

Skalldyrsreisen

Elsker du hummer? Får du vann i munnen av tanken på ferske blåskjell? Eller ønsker du kanskje å bli en kløpper på å knekke sjøkreps? Bli med på en skalldyrsreise ganen din sent vil glemme! Les hele saken

Til toppen