Dagens rett

Pizza Toscana

Det er helt og holdent opp til deg og din egen smak hvordan du "styler" din pizza. Hvilke ingredienser du benytter kan derfor i ganske stor grad endres i denne oppskriften. Men vinforslagene passer garantert vår utgave.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Pizza Toscana

Antall porsjoner

4

Ingredienser

Pizzabunn:
½ pakke gjær
2 dl vann
1 ts salt
4½ dl hvetemel

Fyll:
2 ss olivenolje
2 ss chilisaus
150 gr fetaost i terninger
100 gr pepperoni
1 ts basilikum tørket eller 1 ss frisk hakket
3 dl jarlsberg revet
30 oliven sorte

Fremgangsmåte

I stekeovnen: 200 grader C, 15-20 minutter

Løs opp gjæren i lunkent vann. Rør i olje og salt og arbeid i så mye mel at deigen blir smidig og slipper bollen. La den heve under plast ca. 30 minutter.

Elt deigen lett og kjevle den ut på bakepapirkledt stekeplate. Fordel olje og chilisaus over hele deigen. Ha på pepperoni og fetaost. Legg på halve tomater, strø på basilikum, oliven og revet ost.

Stek pizzaen og server med en frisk salat til.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Dagens rett på MMS
Skriv Dagens og send til 2004 , og du mottar Dagens rett fra mandag til fredag. Tjenesten koster 5 kroner pr oppskrift.
Vil du stoppe tjenesten, skriver du Dagens stop og sender til 2004 .

Forsiden akkurat nå

Det brygger opp til ny ølkrig

Importen av øl i butikkstyrke er nå så stor at hvert femte glass øl er brygget utenfor landets grenser. Mens noen frykter en reprise på ølkrigen fra begynnelsen av 2000-tallet, forklarer importør Carlsberg-Ringnes det hele med midlertidige kapasitetsutfordringer. Les hele saken

Til toppen