Dagens rett

Pølser på meksikansk

Grill eller wiener? Pølser kan være mye mer enn disse to sortene, og i dag blir det en rett der du som liker øl virkelig kan kose deg. Det er nemlig litt sterkere saker, i meksikansk retning, du skal tilberede. Og du må gjerne fylle på med ytterligere tilbehør.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Pølser på meksikansk

Antall porsjoner

4

Ingredienser

500 g pølser - gjerne med sterk smak
1 boks salatbønner - gjerne røde
1 boks mais (200 g)
1 paprika (eller boks hvor mais og paprika er blandet)
6 ss chilisaus

Fremgangsmåte

La vannet renne av bønnene og maisen. Hakk paprikaen og bland den sammen med chilisaus, mais og bønner.

Stek eller grill pølsene og server dem sammen med bønnesalaten og gjerne noen nachochips.

Sendt inn av

Foto: Kai Nordrum

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen