Raskere kan det ikke gjøres

Denne oppskriften er en innertier på ethvert middagsbord, for den er både rask og utrolig god.

Har du grillen klar, er denne retten utrolig rask å lage. Hvis været ikke er godt nok for å grille, kan du også lage retten i ovnen.

 
Her registrerer du deg for å få dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.
 

Grillet quesedilla med chorizo

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

10 minutter

Ingredienser

150 g chorizopølse i tynne skiver
6 hvetetortillaer
250 g brie
2 tomater
½ pakke ruccula

Fremgangsmåte

Legg chorizo, brie, tomater og ruccula på en halvdel av hver tortilla. Brett over den andre halvdelen og trykk sammen.

Grill tortillaene på begge sider på svak varme til de er gylne.

Skjær quesadillasene opp i kakebiter og server.

Serveres gjerne med guacamole og salsa ved siden av, samt en god salat.

Flere internasjonale retter

Sendt inn av

Foto: Alf Börjesson

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Guacamole

Ingredienser

2 store modne avokadoer
litt sitronsaft
1 fedd hvitløk, revet
2 flådde tomater, i biter
½ liten, hakket rød chili
2 ss hakket, frisk koriander
salt og kvernet pepper

Fremgangsmåte

Mos avokadoene med en gaffel og press over litt sitronsaft.

Bland avokadoen med resten av ingrediensene. Dekk til og sett kremen kaldt til den skal brukes.

Flere sauser og tilbehør

Sendt inn av

Foto: Alf Børjesson

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Pebre - hot salsa

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

10 minutter

Ingredienser

2 ss olivenolje
1 ss rødvinseddik
½ dl vann
1 rød chili uten frø
2 fedd hvitløk finhakket
1 løk finhakket
1 dl frisk koriander finhakket
1 ts frisk oregano finhakket

Fremgangsmåte

Bland olivenolje, eddik og vann i en bolle. Pisk det sammen med en visp. Tilsett resten av ingrediensene, bland godt og la det stå ca. 2 timer for å trekke smak.

Chilensk salsa som blir mye brukt til stekt kjøtt.

Sendt inn av

Foto: Bengt Wilson

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

 

 

Forsiden akkurat nå

Annonse

Skalldyrsreisen

Elsker du hummer? Får du vann i munnen av tanken på ferske blåskjell? Eller ønsker du kanskje å bli en kløpper på å knekke sjøkreps? Bli med på en skalldyrsreise ganen din sent vil glemme! Les hele saken

Til toppen