Dagens rett

Skinke- og pastasalat

Vi starter uken med en enkel men smakfull rett. Pasta og skinke spiller begge hovedrollen i dette raskt tilberedte middagsmåltid der hvitvin passer aller best.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Skinke- og pastasalat

Antall porsjoner

2

Ingredienser

200 g kokt skinke i strimler
ca. 200 g pasta
6 reddiker i tynne skiver
150 g sukkererter
1 rød løk i ringer
½ dl ristede pinjekjerner (kan sløyfes)

Fremgangsmåte

Kok pastaen etter anvisning på pakken og avkjøl den i kaldt vann. Frosne sukkererter kokes 1-2 minutter og avkjøles raskt i kaldt vann. Ferske sukkererter smaker best rå.

Rist pinjekjernene i varm, tørr stekepanne til de har fått gyllen farge.

Bland alle ingrediensene og strø pinjekjernene på toppen.

Sendt inn av

Foto: Studio Dreyer-Hensley

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Dagens rett på MMS
Skriv Dagens og send til 2004 , og du mottar Dagens rett fra mandag til fredag. Tjenesten koster 5 kroner pr oppskrift.
Vil du stoppe tjenesten, skriver du Dagens stop og sender til 2004 .

Forsiden akkurat nå

Til toppen