Bailly-Reverdy Sancerre Le Mercy-Dieu 2015
Montirius La Muse Papilles Côtes du Rhône Rosé 2015
Gulfi Rosà 2015
Sperino Rosa del Rosa 2015
Tenuta delleTerre Nere Etna Rosato 2014
Roubine La Vie en Rose Côte de Provence 2015
Ch. Miraval 2014
Ch. de Roquefort Corail 2013/2014
Gaia 14-18h Agiorgitiko Rosé 2014
Jaboulet Parallèle 45 Rosé 2015
Dom. Martin Sancerre Rose 2015
Muga Rosé 2015
Hacienda Lopez de Haro Rosado 2014/2015
Bourgeois Sancerre Les Baronnes Rosé 2014/2015
Ch. Ollieux Romanis Cuvée Classique Rosé 2015
Georg Breuer Spätburgunder Rosé 2015
Fontanafredda Langhe Rosato 2015
Garreliere Le Rosé de la Cabane 2015
Hellstrøm Côtes du Rhône Rosé 2015
Cirotte Sancerre Rosé 2015
OMA Rosato 2015
Rosaura 2014
Marchesi Carboni Aglianico Campania Rosato 2015
Nervi Rosa 2014/2015
Chivite Las Fincas Rosado 2014
Ioppa Colline Novaresi Nebbiolo Rusin 2014/2015
Ioppa Colline Novaresi Nebbiolo Rusin 2014/2015
Ioppa Colline Novaresi Nebbiolo Rusin 2015
Domaine du Bois de la Neuve 2014/2015
OMA Rosé 2015
Petit Bourgeois Rosé de Pinot Noir 2014
Trediberri Langhe Rosato 2015
Få unike vintips sendt rett til din mobil
Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenArtikler detail - section 11
Denne rieslingen er sykt billig
For denne flasken som koster 179,90, inneholder biodynamisk dyrkede druer fra toppvinmarker, er så bærekraftig den kan bli, og er signert en rieslingmagiker.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett
Japansk-peruansk fusion sprer seg
Det pikante søramerikanske fusionkjøkkenet nikkei blander peruanske råvarer med japansk knowhow. På Issei i København har den tidlige sushikokken Christian Paradisi kastet seg over sjangeren og setter opp filialer flere steder i verden.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett 2
Her finner du siste utgave av Apéritif magasin
Som vanlig er vi innom alt fra fjerne til nære himmelstrøk, fra det sterke til det svakere, med og uten bobler, men alltid med fokus på bærekraft.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Ukens vin
Her er løsningen på helgens fiskemåltid: Helgrillet steinbitbilet
Å steke en stor fiskefilet som den av steinbit hel, er perfekt på grillen. Ekstra godt blir det med ratatouille til.
Les hele sakenDenne rieslingen er sykt billig
For denne flasken som koster 179,90, inneholder biodynamisk dyrkede druer fra toppvinmarker, er så bærekraftig den kan bli, og er signert en rieslingmagiker.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 2
Japansk-peruansk fusion sprer seg
Det pikante søramerikanske fusionkjøkkenet nikkei blander peruanske råvarer med japansk knowhow. På Issei i København har den tidlige sushikokken Christian Paradisi kastet seg over sjangeren og setter opp filialer flere steder i verden.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 3
På 1. mai er det tradisjonsmat som gjelder
Det er 1. mai, og en skinkestek med sprø svor og spennende tilbehør er dagen verdig.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 4
Her finner du alle de digitale utgavene av magasinet Aperitif
Siden magasinet Aperitif er en del av medlemskapet i Mat- og vinklubben, har vi samlet alle lenkene til de ulike utgavene nedenfor.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 5
Denne wokretten kan lages med eller uten kjøtt
Å woke maten byr på store valgmuligheter. Også om kjøtt skal være med blant ingrediensene.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 6
Her finner du siste utgave av Apéritif magasin
Som vanlig er vi innom alt fra fjerne til nære himmelstrøk, fra det sterke til det svakere, med og uten bobler, men alltid med fokus på bærekraft.
Les hele saken