A. D. Coutelas Cuvée 1809
Krug Vintage 2003
Monte Rossa Cabochon Franciacorta Brut
Krug Grande Cuvée, Brut
Krug Rosé Brut
Champagne R. Pouillon Les Valnons Blanc de Blanc 2007
Juvé y Camps Gran Reserva Brut
Pierre Paillard Grand Cru Brut 2004
Mailly Grand Cru Exception Blanche 2000
Laurent-Perrier Millésime 2004 Brut
Monte Rossa Franciacorta Salvadek Extra Brut 2009
André Jacquart Experience Premier Cru Blanc de Blancs Brut
Henriot Rosé
Pierre Paillard Bouzy Grand Cru Brut
Thiénot Brut
Clos Lentiscus Blanc de Blanc Brut Nature
Raventos Textures de Pedra
Laurent-Perrier Rosé
Pierre Gerbais Prestige Blanc de Blancs
Marc Hebrart Sélection Brut 1er Cru
Monte Rossa Flamingo Brut Rosé
Juvé y Camps Reserva de la Familia Gran Reserva Brut Nature 2011
Pirouettes Crémant Zéro Dosage
Clos Lentiscus Blanc de Noirs Brut Nature
Lanson Black Label, Brut
Lanson Rose Label Brut
Marc Hebrart Brut Rosé 1er Cru
Monte Rossa P.R. Blanc de Blanc Brut
Monte Rossa Coupé Non Dosato
Thiénot Cuvée Stanislas Blanc de Blanc Brut 2006
Michel Gonet Blanc de Blancs Assemblage 2009
Colet Tradicional Penedès Extra Brut
side
Få unike vintips sendt rett til din mobil
Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenArtikler detail - section 11
Denne rieslingen er sykt billig
For denne flasken som koster 179,90, inneholder biodynamisk dyrkede druer fra toppvinmarker, er så bærekraftig den kan bli, og er signert en rieslingmagiker.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett
Japansk-peruansk fusion sprer seg
Det pikante søramerikanske fusionkjøkkenet nikkei blander peruanske råvarer med japansk knowhow. På Issei i København har den tidlige sushikokken Christian Paradisi kastet seg over sjangeren og setter opp filialer flere steder i verden.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett 2
Her finner du siste utgave av Apéritif magasin
Som vanlig er vi innom alt fra fjerne til nære himmelstrøk, fra det sterke til det svakere, med og uten bobler, men alltid med fokus på bærekraft.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Ukens vin
Her er løsningen på helgens fiskemåltid: Helgrillet steinbitbilet
Å steke en stor fiskefilet som den av steinbit hel, er perfekt på grillen. Ekstra godt blir det med ratatouille til.
Les hele sakenDenne rieslingen er sykt billig
For denne flasken som koster 179,90, inneholder biodynamisk dyrkede druer fra toppvinmarker, er så bærekraftig den kan bli, og er signert en rieslingmagiker.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 2
Japansk-peruansk fusion sprer seg
Det pikante søramerikanske fusionkjøkkenet nikkei blander peruanske råvarer med japansk knowhow. På Issei i København har den tidlige sushikokken Christian Paradisi kastet seg over sjangeren og setter opp filialer flere steder i verden.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 3
På 1. mai er det tradisjonsmat som gjelder
Det er 1. mai, og en skinkestek med sprø svor og spennende tilbehør er dagen verdig.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 4
Her finner du alle de digitale utgavene av magasinet Aperitif
Siden magasinet Aperitif er en del av medlemskapet i Mat- og vinklubben, har vi samlet alle lenkene til de ulike utgavene nedenfor.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 5
Denne wokretten kan lages med eller uten kjøtt
Å woke maten byr på store valgmuligheter. Også om kjøtt skal være med blant ingrediensene.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 6
Her finner du siste utgave av Apéritif magasin
Som vanlig er vi innom alt fra fjerne til nære himmelstrøk, fra det sterke til det svakere, med og uten bobler, men alltid med fokus på bærekraft.
Les hele saken