Sandrone Barolo Le Vigne 2011
Sandrone Barolo Cannubi Boschis 2011
Marc Roy Gevrey-Chambertin Clos Prieur 2013
Giacomo Anselma Barolo Riserva Vigna Rionda 2008
Olek Bondonio Barbaresco Roncagliette 2013
Richard Rottiers Moulin à Vent Champ du Cour 2014
Scarpa Barbera d'Asti Bogliona 2008
Brovia Barolo 2010
Crystallum Peter Max Pinot Noir 2015
Crystallum Mabalel Pinot Noir 2014
Marc Roy Gevrey-Chambertin Vieilles Vignes 2013
Olek Bondonio Barbaresco 2013
Cornelissen Munjebel Rosso 2013
Perillo Taurasi 2005
Delas Hermitage Les Bessards 2013
Roig Parals Camí de Cormes 2010
Ch. Grange Cochard Morgon Vieilles Vignes 2014
Ch. Grange Cochard Morgon Les Charmes 2014
San Vincente Rioja 2012
Novaia Amarone della Valpolicella Classico Corte Vaona 2009
Pio Cesare Barolo 2011
Greywacke Pinot Noir 2013
Delaporte Sancerre Chavignol Rouge 2014
Thillardon Chénas Chassignol 2014
Girardin Chassagne-Montrachet Vieilles Vignes Rouge 2014
Dom. Faiveley Monopolet Beaune 1er Cru Clos de l'Écu 2012
Luis Seabra Xisto Cru Douro Tinto 2013
P-U-R Morgon Côte du Py 2013
Clos Cristal Hospices de Saumur Champigny 2014
Elemental Bob Cosmic Flower My Red 2013
JH Meyer Elands Rivier Pinot Noir 2014
M. Chapoutier Banyuls 2013
Få unike vintips sendt rett til din mobil
Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenArtikler detail - section 11
Denne rieslingen er sykt billig
For denne flasken som koster 179,90, inneholder biodynamisk dyrkede druer fra toppvinmarker, er så bærekraftig den kan bli, og er signert en rieslingmagiker.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett
Japansk-peruansk fusion sprer seg
Det pikante søramerikanske fusionkjøkkenet nikkei blander peruanske råvarer med japansk knowhow. På Issei i København har den tidlige sushikokken Christian Paradisi kastet seg over sjangeren og setter opp filialer flere steder i verden.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett 2
Her finner du siste utgave av Apéritif magasin
Som vanlig er vi innom alt fra fjerne til nære himmelstrøk, fra det sterke til det svakere, med og uten bobler, men alltid med fokus på bærekraft.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Ukens vin
Her er løsningen på helgens fiskemåltid: Helgrillet steinbitbilet
Å steke en stor fiskefilet som den av steinbit hel, er perfekt på grillen. Ekstra godt blir det med ratatouille til.
Les hele sakenDenne rieslingen er sykt billig
For denne flasken som koster 179,90, inneholder biodynamisk dyrkede druer fra toppvinmarker, er så bærekraftig den kan bli, og er signert en rieslingmagiker.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 2
Japansk-peruansk fusion sprer seg
Det pikante søramerikanske fusionkjøkkenet nikkei blander peruanske råvarer med japansk knowhow. På Issei i København har den tidlige sushikokken Christian Paradisi kastet seg over sjangeren og setter opp filialer flere steder i verden.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 3
På 1. mai er det tradisjonsmat som gjelder
Det er 1. mai, og en skinkestek med sprø svor og spennende tilbehør er dagen verdig.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 4
Her finner du alle de digitale utgavene av magasinet Aperitif
Siden magasinet Aperitif er en del av medlemskapet i Mat- og vinklubben, har vi samlet alle lenkene til de ulike utgavene nedenfor.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 5
Denne wokretten kan lages med eller uten kjøtt
Å woke maten byr på store valgmuligheter. Også om kjøtt skal være med blant ingrediensene.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 6
Her finner du siste utgave av Apéritif magasin
Som vanlig er vi innom alt fra fjerne til nære himmelstrøk, fra det sterke til det svakere, med og uten bobler, men alltid med fokus på bærekraft.
Les hele saken