Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl 2013
Keller Nierstein Hipping Riesling Auslese Goldkapsel 2014
Moreau Chablis Grand Cru Valmur 2014
Moreau Chablis Grand Cru les Clos 2014
Gut Hermannsberg Niederhäuser Hermannsberg GG 2014
Girardin Meursault 1er Cru Les Perrières 2013
Gaia Vin Santo 2004
Knoll Ried Loibenberg Grüner Veltliner Smaragd 2014
L. Michel Chablis Premier Cru Butteaux V.V. 2013
Moreau Chablis Grand Cru Vaudésir 2014
Girardin Puligny-Montrachet Premier Cru Les Referts 2010
Dom. du Closel Clos du Papillon 2013
Luis Seabra Xisto Cru 2014
Momento Chenin Blanc Verdelho 2014
José Pariente Verdejo Fermentado en Barrica 2010
Tremblay Chablis Grand Cru Vaudésir 2009
Donnafugata Ben Ryé Passito di Pantelleria 2013
Louis Michel Chablis Premier Cru Sechets 2013
Schäfer-Fröhlich Bockenauer Schiefergestein Riesling Trocken 2014
Spindler Kirchenstück Forst Riesling Trocken Grosse Lage 2014
Clos des Rocs Pouilly-Loché Monopole 2014
Loimer Seeberg Riesling 2013
Gut Hermannsberg Steinterrassen Riesling Trocken 2014
Ch. des Rontets Pouilly-Fuissé Pierrefolle 2014
Livio Felluga Illivio 2014
Marco de Bartoli Grappoli del Grillo 2013
Rieffel Grand Cru Wiebelsberg Riesling 2008
Delaporte Sancerre Chavignol Blanc 2014
Haart Piesporter Goldtröpfchen Kabinett 2014
Dom. du Pélican Arbois Savagnin Ouillé 2014
Tribut Chablis Premier Cru Côte de Léchet 2012
Spindler Jesuitengarten Forst Riesling Trocken Grosse Lage 2014
Få unike vintips sendt rett til din mobil
Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenArtikler detail - section 11
Denne rieslingen er sykt billig
For denne flasken som koster 179,90, inneholder biodynamisk dyrkede druer fra toppvinmarker, er så bærekraftig den kan bli, og er signert en rieslingmagiker.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett
Japansk-peruansk fusion sprer seg
Det pikante søramerikanske fusionkjøkkenet nikkei blander peruanske råvarer med japansk knowhow. På Issei i København har den tidlige sushikokken Christian Paradisi kastet seg over sjangeren og setter opp filialer flere steder i verden.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett 2
Her finner du siste utgave av Apéritif magasin
Som vanlig er vi innom alt fra fjerne til nære himmelstrøk, fra det sterke til det svakere, med og uten bobler, men alltid med fokus på bærekraft.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Ukens vin
Her er løsningen på helgens fiskemåltid: Helgrillet steinbitbilet
Å steke en stor fiskefilet som den av steinbit hel, er perfekt på grillen. Ekstra godt blir det med ratatouille til.
Les hele sakenDenne rieslingen er sykt billig
For denne flasken som koster 179,90, inneholder biodynamisk dyrkede druer fra toppvinmarker, er så bærekraftig den kan bli, og er signert en rieslingmagiker.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 2
Japansk-peruansk fusion sprer seg
Det pikante søramerikanske fusionkjøkkenet nikkei blander peruanske råvarer med japansk knowhow. På Issei i København har den tidlige sushikokken Christian Paradisi kastet seg over sjangeren og setter opp filialer flere steder i verden.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 3
På 1. mai er det tradisjonsmat som gjelder
Det er 1. mai, og en skinkestek med sprø svor og spennende tilbehør er dagen verdig.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 4
Her finner du alle de digitale utgavene av magasinet Aperitif
Siden magasinet Aperitif er en del av medlemskapet i Mat- og vinklubben, har vi samlet alle lenkene til de ulike utgavene nedenfor.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 5
Denne wokretten kan lages med eller uten kjøtt
Å woke maten byr på store valgmuligheter. Også om kjøtt skal være med blant ingrediensene.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 6
Her finner du siste utgave av Apéritif magasin
Som vanlig er vi innom alt fra fjerne til nære himmelstrøk, fra det sterke til det svakere, med og uten bobler, men alltid med fokus på bærekraft.
Les hele saken