Bailly-Reverdy Sancerre Le Mercy-Dieu 2015
Montirius La Muse Papilles Côtes du Rhône Rosé 2015
Gulfi Rosà 2015
Sperino Rosa del Rosa 2015
Tenuta delleTerre Nere Etna Rosato 2014
Roubine La Vie en Rose Côte de Provence 2015
Ch. Miraval 2014
Ch. de Roquefort Corail 2013/2014
Gaia 14-18h Agiorgitiko Rosé 2014
Jaboulet Parallèle 45 Rosé 2015
Dom. Martin Sancerre Rose 2015
Muga Rosé 2015
Hacienda Lopez de Haro Rosado 2014/2015
Bourgeois Sancerre Les Baronnes Rosé 2014/2015
Ch. Ollieux Romanis Cuvée Classique Rosé 2015
Georg Breuer Spätburgunder Rosé 2015
Fontanafredda Langhe Rosato 2015
Garreliere Le Rosé de la Cabane 2015
Hellstrøm Côtes du Rhône Rosé 2015
Cirotte Sancerre Rosé 2015
OMA Rosato 2015
Rosaura 2014
Marchesi Carboni Aglianico Campania Rosato 2015
Nervi Rosa 2014/2015
Chivite Las Fincas Rosado 2014
Ioppa Colline Novaresi Nebbiolo Rusin 2014/2015
Ioppa Colline Novaresi Nebbiolo Rusin 2014/2015
Ioppa Colline Novaresi Nebbiolo Rusin 2015
Domaine du Bois de la Neuve 2014/2015
OMA Rosé 2015
Petit Bourgeois Rosé de Pinot Noir 2014
Trediberri Langhe Rosato 2015
Få unike vintips sendt rett til din mobil
Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenArtikler detail - section 11
Det er lett å forstå hvorfor denne kremkaken er så populær i Mexico
Etter at den er stekt dynkes den med tre typer melk, kremfløte og to typer kondensert melk. Vi nøyer oss med en , den usøtede Viking-melka.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett
Kopperkjele må til for å lage ekte carnitas
Svinekjøtt stekt i smult i kopperkjele er utgangspunktet for en av Mexicos mest populære retter, carnitas, som også er kåret til verdens sjette beste gatemat. Det vanligste er å spise dem som tacos.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett 2
Kupp i basis: kjøp den nå og legg den i vinkjelleren
Denne vinen har allerede dokumentert sitt store lagringspotensial.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Ukens vin
På Rosetta i Mexico by lager Elena Reygadas taco med en grønn tvist
Blant levende planter og grønn vegetasjon malt på veggene i restauranten Rosetta i Mexico by, serveres retter av Elena Reygadas, utnevnt til The World’s Best Female Chef 2023 av The World’s 50 Best Restaurants. Men det er ikke en vegetarrestaurant.
Les hele sakenDet er lett å forstå hvorfor denne kremkaken er så populær i Mexico
Etter at den er stekt dynkes den med tre typer melk, kremfløte og to typer kondensert melk. Vi nøyer oss med en , den usøtede Viking-melka.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 2
Kopperkjele må til for å lage ekte carnitas
Svinekjøtt stekt i smult i kopperkjele er utgangspunktet for en av Mexicos mest populære retter, carnitas, som også er kåret til verdens sjette beste gatemat. Det vanligste er å spise dem som tacos.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 3
Prøv denne vrien på fredagsbiffen. Du blir ikke skuffet
Disse asiatiskinspirerte biffspydene gir en knallavslutning på uka. Prøv denne superenkle oppskriften.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 4
Med disse grillspydene får du en helt annen smaksopplevelse
San Jeok er en veldig tradisjonsrik koreansk rett som passer utmerket også i et grillmåltid her til lands.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 5
Utforsk 4 stiler chardonnay kombinert med småretter
Gi helgen en pangstart – med 4 deilige viner og 4 småretter i perfekt harmoni, guidet av en førsteklasses lærer gjennom hele kvelden.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 6
Kupp i basis: kjøp den nå og legg den i vinkjelleren
Denne vinen har allerede dokumentert sitt store lagringspotensial.
Les hele saken