Dagens rett

Biffstrimler med pestosaus

Strimlet biffkjøtt, lett woket eller stekt, dandert sammen med pasta og pesto og for ikke å glemme; soltørkede tomater. Nam-nam! Svært enkelt og svært velsmakende. Når vi i tillegg trekker frem den nå relativt gamle og populære klassikeren Cappella og heller i glasset... Kos deg med et rikt torsdagsmåltid!

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Biffstrimler med pestosaus

Antall porsjoner

2

Ingredienser

300 g biffkjøtt i strimler
1 løk
2 ss olivenolje
½ squash
4 ss soltørkede tomater
1 glass pestosaus
ca 100 g pasta
ca ½ ts salt
ca ¼ ts pepper

Fremgangsmåte

Brun kjøtt og hakket løk i olje i ca. 2 minutter i varm panne.

Tilsett soltørkede tomater og squash i terninger og la det trekke på svak varme i ca. 2 minutter. Smak til med salt og pepper. Hell over pestosausen.

Sil vannet av den ferdigkokte pastaen og hell hele kjøttsausen over. Pynt med revet parmesanost, oliven og basilikumblader.

Sendt inn av

Foto: Alf Börjesson

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen