Dagens rett Kremet pasta med reker og cherrytomater

Til denne retten har du alt du trenger

Så enkelt kan det gjøres. Det er ikke mange ingrediensene som skal til få å gjøre matopplevelsen god. Som i denne oppskriften.

Har du ikke ferske reker, har du kanskje en boks med god tunfisk, rester etter en fiskemiddag eller kokt skinke? Cherrytomatene og pastaen får du tak i overalt om du ikke har noe i kjøkkenskuffen.

Mem har du gått deg vill i supermarkedenes pastahyller og lurer på hva alle de forskjellige typene skal brukes til? Fortvil ikke - alt du trenger å vite om pasta finner du her: Apéritifs store pastaguide - alt om pasta

Vi har selvsagt de beste pastaoppskriftene 

Her bestiller du dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.

 

Kremet pasta med reker og cherrytomater

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

20 minutter

Ingredienser

1 ss
3 dl
crème fraîche lett, 18 %
1 dl
300 g
litt

Fremgangsmåte

Kok pastaen som anvist på pakken.

Fres løken i olje et par minutter. Tilsett créme fraîche, vann og chilipasta. Rør om og la sausen koke i ca. 5 minutter. Tilsett mer vann dersom sausen blir for tykk.

Del sukkererter og tomater i mindre biter. Rens rekene og bland dem i sausen. Smak til med salt og pepper.

Legg nykokt pasta i en skål og tøm pastasausen over. Fordel tomater og sukkererter over.

Dryss over rikelig med hakkede urter like før servering. Godt brød hører med.

TIPS:
Du kan bytte ut rekene med kylling eller laks. Eller tunfisk fra boks.

Apéritifs store pastaguide - alt om pasta

Sendt inn av

Foto: Anders Martinsen fotografer

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Forsiden akkurat nå

Til toppen