Dagens rett

Gulasjsuppe

Masse grønnsaker og godt kjøtt er en god start når du skal tilberede dagens middag. Her er det bare å kutte opp ingrediensene og frese i vei - gjerne mens du koser deg med et glass av dagens rødvinstips.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Gulasjsuppe

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

20 minutter

Ingredienser

300 g renskåret storfekjøtt
3 poteter
2 løk
1 rød paprika
1 fedd hvitløk
1-2 ss smør/olje
3 ss tomatpuré el 1 boks hakkete tomater
1 liter god kraft evt buljong
½ purre eller 2 vårløk
2 ts paprikapulver, sterk type om du tør
1 ss frisk oregano
1 klype salt
grovkvernet  pepper

Fremgangsmåte

Skjær kjøttet i små terninger og paprikaen i tynne strimler. Skjær poteter og løk i terninger og purren i ringer. Fres løken i en kjele, ha i kjøtt og presset hvitløk og brun lett. Rør i tomatpuré og tilsett poteter, purre, paprika og buljong. La det koke ca 15 minutter. Smak til med krydder.

Server med godt brød til.

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen