Dagens rett

Kjetils beste sei med pasta

Stekt sei er snadder av ypperste klasse, pasta er utrolig lett å tilberede, og vips så har du dagens middagsforslag klart. Du må ha en litt fetere vin til en slik rett, og hva passer vel da bedre enn en feiende flott chardonnay fra Argentina?

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Kjetils beste sei med pasta

Antall porsjoner

4

Ingredienser

600 g seifilet i pene terninger
500 g pasta

Saus:
1 presset hvitløkbåt
1 finhakket løk
½ rød paprika i små terninger
3 ss olivenolje/smør
2 dl fiskekraft
2 dl kremfløte
½ slangeagurk
salt og pepper
revet ost
3 ss finhakket persille

Fremgangsmåte

Kok pasta som anvist på pakken. Sil fra vannet etter koking.

Fres løken i olje/smør. Tilsett hvitløk og paprika og surr videre 1 minutt. Tilsett fløte og fiskekraft og la det hele koke inn et par minutter.

Skrell agurken og del den i terninger. Ha agurkterningene i sausen.

Stek terninger av sei i olje/smør på god varm panne. Dryss salt og pepper over.

Fordel pasta på tallerken, hell på sausen, legg fiskebiter over og dryss på ost og persille.

Tips: Pasta kan byttes med grønn fettuccine. Persille kan byttes med frisk basilikum.

Sendt inn av

Foto: EFF

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen