Dagens rett

Porsjonspizza med salamipølse

La barna ha det litt moro med dekorering av sine egne pizzaer. Det er nemlig porsjonspizza som serveres i dag, og til pizza er italiensk rødvin alltid påkrevet - i hvert fall nesten da. Barna må jo selvsagt få noe annet i glasset...

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Porsjonspizza med salamipølse

Ingredienser

Pizzadeig:
1½ dl lunkent vann
1 ts salt
½ pk. gjær
2 ss olje
ca. 4 dl hvetemel

Saus:
1 liten boks tomatpuré
2 ts hakket hvitløk
2 ts frisk oregano
1 ss frisk basilikum
olje

Fyll:
Tomater i skiver
Salamipølse i biter
Oliven
Oregano, frisk finhakket eller tørket
Revet ost

Fremgangsmåte

I stekeovnen: 225°C, i 8-10 minutter.

Rør gjær ut i det lunkne vannet, ha i olje og halvparten av melet. Rør godt sammen. La røren heve i 10 minutter.

Tilsett salt og resten av melet og kna til deigen kjennes glatt og smidig og la den hvile litt.

Del deigen i to og klem delene ut til to tynne leiver. Legg de på et stekebrett med bakepapir og fordel sausen over. Dryss på ost. Skjær tomatene i skiver og legg de på sausen sammen med salami og stek pizzaene midt i ovnen som anvist.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Pizzaoppskrifter i Apéritifs Kokebok

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok .

Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen