Dagens rett

Skalldyrpasta

Skalldyr og pasta er to ingredienser som er fantastisk enkelt å sette sammen. Lett å skaffe, lett å tilberede. Sammen med en flott hvitvin er dette antistress-medisin.

Vi vender tilbake til havets delikatesser. Lett i karaktér, men med masse deilig smak av urter og krydder med på kjøpet.... Velbekomme!

NB!
Vi gjør oppmerksom på at utsendelsen av Dagens rett på e-post har tatt en kort sommerpause. Dette for at din e-postkasse ikke skal fylles opp mens du er på ferie. Vi vil starte opp igjen medio august.

Skalldyrpasta

Ingredienser

350 g båndspagetti
450 g store reker eller scampi
2 finhakkede hvitløksfedd
3 ss hakket løk
3 ss hønsebuljong
2 ss frisk hakket persille
2 ss frisk hakket basilikum
2 ss frisk hakket koriander
½ ts revet frisk chilipepper
2 ss presset sitronsaft

Fremgangsmåte

Kok spagettien etter anvisningen på pakken, men uten på tilsette salt. Pill rekene, finhakk løk, hvitløk og urter. Riv chilipepper og press sitron.

Løs opp hønsebuljong med litt vann i en stekepanne eller wok. Tilsett hvitløk og løk, og rørfres i ca 2 min. Bland i reker/scampi, persille, basilikum, sitronsaft og chili. Sil vannet av spagettien i et dørslag, og legg den på et egnet serveringsfat. Pynt med reker/scampi og koriander, og server straks.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen