Dagens rett

Spinatsalat med skinke og fetaost

En salat smaker vel ekstra godt nå som våren viser seg stadig hyppigere. Bytt gjerne ut spekeskinka med serrano- eller parmaskinke. Da blir smaksopplevelsen atskillig mer preget av sydligere breddegrader.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Spinatsalat med skinke og fetaost

Antall porsjoner

4

Ingredienser

200 g aspargesbønner
300 g frisk spinat
2 avocadoer
200 g fetaost
100 g spekeskinke
½ rødløk
2 ss sølvløk

Dressing:
5 ss olivenolje
2 ss rødvindeddik
2 krem nykvernet pepper
½ ts salt

Fremgangsmåte

Kok aspargesbønnene knapt møre og avkjøl dem i kaldt vann. Vask og rens spinat, del store blad og legg den på et stort fat. Ta kjernen ut av avocadoen og skjær den i båter og fordel den over spinaten. Fordel løk i tynne skiver, feta i terninger og sølvløk over. Anrett skinken på toppen.

Rør sammen dressingen og hell den over salaten rett før servering.

Sendt inn av

Foto: Melk.no

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Dagens rett på MMS
Skriv Dagens og send til 2004 , og du mottar Dagens rett fra mandag til fredag. Tjenesten koster 5 kroner pr oppskrift.
Vil du stoppe tjenesten, skriver du Dagens stop og sender til 2004 .

Forsiden akkurat nå

Til toppen