Dagens rett

Tagliatelle med hvit geitost og soltørkede tomater

Glad i pasta? Da er dette en rett for deg. Med deilige toltørkede tomater, parmesan og geitost er dette spennende og smaksrikt. La deg for all del ikke lures til å rynke på nesa over at geitost er med i oppskriften. Denne er nemlig hvit, og smaker himmelsk sammen med den italienske rødvinen.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Tagliatelle med hvit geitost og soltørkede tomater

Ingredienser

10 soltørkede tomater i olje, grovhakket
50 g pinjekjerner
1 håndfull basilikum
200 g fersk hvit geitost, smuldret
salt og nykvernet pepper
nyrevet parmesan
400 g tagliatelle, kokes etter anvisning på pakken

Fremgangsmåte

Hell ½ dl av oljen fra glasset med de soltørkede tomatene i en kjele og stek pinjekjernene i 2-3 minutter til de er sprø. De skal ikke bli særlig brune.

Ha i tomatene og basilkum og smak til med salt og pepper. Ta kjelen av varmen.

Bland pasta, tomatblandingen og geitosten og server med nyreven parmesan.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen