Dagens rett

Varm pastasalat? Jepp, det vil du ikke angre på

Pastasalater trenger ikke være verken kjedelige eller kalde. Her har du en oppskrift som er både spennende og varm.

I denne retten kan du selvsagt erstatte biffstrimlene med andre ingredienser, både av kjøtt eller fisk. Alternativt kan du utelate det helt for en vegetarisk versjon.

Vi har mange flere pastasalatoppskrifter

Her kan du registrere deg for å få dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis. 

Varm pastasalat med biff

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

20 minutter

Ingredienser

600 g biffkjøtt fra flatbiff, i strimler
1 ss margarin eller olje til steking
250 g fullkornsspagetti
1 dl soyasaus
Saften av 1 lime eller sitron
50 g frisk ingefær
2 ss frisk koriander, finhakket
½ rød chili, finhakket
1 rød paprika
1 grønn squash
2 vårløk
1 rødløk

Fremgangsmåte

Bland soyasausen med saften av limen eller sitronen og finhakket chili.

Skrell og kutt ingefær fint og ha den i soyasausen sammen med finhakket frisk koriander.

La gjerne sausen stå og trekke smak mens du lager resten av maten.

Kok fullkornspagettien etter anvisning på pakken.

Skjær paprika, squash, vårløk og rødløk i strimler og båter.

Brun det strimlede biffkjøttet raskt i en panne, tilsett grønnsakene og la det steke i 2 minutter.

Hell over sausen og la det koke i 2 minutter. Rør inn fullkornspagettien.

Server gjerne grovt brød til.

Sendt inn av

Foto: Mari Svenningsen

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Forsiden akkurat nå

Til toppen