Dagens rett

Biff Creole

I dag serverer vi en hot biffmiddag med kreolske krydder og en spennende vri - hele familien vil glede seg!

Nederst på siden finner du en lenke hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Biff Creole

Antall porsjoner

2

Ingredienser

2 biffer a 180 g (mørbrad, entrecôte, ytre-eller indrefilet)
2 ss olje
ca. ½ ts salt
¼ ts hot beautyspice - pepperkrydder
½ løk
1 stilk selleri
1 liten grønn paprika
1 båt hvitløk
1 boks hakket hermetiske tomater
ca. ¼ ts kajennepepper
Ris
1 dl rensede reker

Fremgangsmåte

Kok risen etter anvisning på pakken, og bland inn ferdig rensede reker når risen er ferdig kokt.

Krydre biffene, og stek dem på middels varme til de begynner å piple på oversiden. Snu biffene og stek dem videre til rosa kjøttsaft pipler frem.

Kutt løk, paprika og stangselleri i biter, hvitløken hakkes og dette får surre i panna sammen med biffen de siste par minuttene. Tilsett hakkede tomater, og smak til med cayennepepper og sukker.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Det brygger opp til ny ølkrig

Importen av øl i butikkstyrke er nå så stor at hvert femte glass øl er brygget utenfor landets grenser. Mens noen frykter en reprise på ølkrigen fra begynnelsen av 2000-tallet, forklarer importør Carlsberg-Ringnes det hele med midlertidige kapasitetsutfordringer. Les hele saken

Til toppen