Dagens rett

Biff Creole

Nyt helgen med et saftig kjøttstykke. Til denne retten kan du benytte flere ulike kjøttstykker. Hvor mye kajennepepper du krydrer med avhenger jo litt av hva du og dine tåler. Skulle det imidlertid bli litt for hett, har vi selvsagt to gode vinforslag på lur.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Biff Creole

Antall porsjoner

2

Ingredienser

2 biffer a 180 g (mørbrad, entrecôte, ytre-eller indrefilet)
2 ss olje
ca. ½ ts salt
¼ ts hot beautyspice - pepperkrydder
½ løk
1 stilk selleri
1 liten grønn paprika
1 båt hvitløk
1 boks hakket hermetiske tomater
ca. ¼ ts kajennepepper
Ris
1 dl rensede reker

Fremgangsmåte

Kok risen etter anvisning på pakken, og bland inn ferdig rensede reker når risen er ferdig kokt.

Krydre biffene, og stek dem på middels varme til de begynner å piple på oversiden. Snu biffene og stek dem videre til rosa kjøttsaft pipler frem.

Kutt løk, paprika og stangselleri i biter, hvitløken hakkes og dette får surre i panna sammen med biffen de siste par minuttene. Tilsett hakkede tomater, og smak til med cayennepepper og sukker.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Her finner du flere biffoppskrifter fra Apéritifs Kokebok

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok .

Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .Dagens rett - torsdag

Forsiden akkurat nå

Naturvinbar uten merkelapper

Bar Brutus er Norges kanskje første rendyrkete naturvinrestaurant med tilhørende tidsriktig grønnsaksdominert meny. Like etterlengtet for noen som provoserende for andre. Beliggenheten bak Botsen bidrar ellers med å utvide grensene for det urbane Oslo.  Les hele saken

Til toppen