Dagens rett

Casarecce med paprika og gressløk

Pasta, pasta, pasta! Lettvint og svært variert kan det bli dersom du slipper fantasien løs, for det er nesten ikke grenser for hva du kan servere sammen med pasta. Og det gjelder også for vin, selv om hvitvin og en lett rødvin som oftest er det klokeste valget. I dag anbefaler vi hvitt.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Casarecce med paprika og gressløk

Antall porsjoner

4

Ingredienser

350 g Casarecce La Collezione Barilla
150 g brokkoli
1 rød paprika
10 sherrytomater
150 g gressløk
½ dl extra virgin olivenolje
4 sardinfiléter
½ hakket løk
salt
nykvernet pepper

Fremgangsmåte

Kok brokkolien i 5 minutter, hakk opp sardinene, skjær paprikaen i strimler og del tomatene i to. Fres løken i litt olje og ha i sardiner, tomater og paprika. Stek det hele på svak varme i seks minutter.

Skjær brokkolien i biter og hell den i pannen, la det koke sammen med resten i noen minutter. Bland gressløken sammen med olivenoljen i en foodprosessor. Kok opp 4 liter vann, tilsett 2 ss salt og Casarecce. Når det har kokt i 12 minutter, hell av vannet og bland pastaen med sausen.

Smaksett med gressløk og olivenoljeblandingen.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen