Dagens rett

Jamaicapanne

Kjøtt fra svin er på lik linje med kylling utrolig fettfritt. Derfor eier vi ingen motforestillinger når vi hyppig anbefaler disse råvarer som ingredienser i Dagens rett. Om du woker eller steker kjøttet og grønnsakene har mindre betydning. Godt smaker det uansett sammen med en deilig spansk rødvin fra Navarra.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Jamaicapanne

Antall porsjoner

2

Ingredienser

ca. 300 g svinekjøtt fra skinke eller bog, kuttes i strimler
½ squash
½ løk
1 paprika
1 ss smør
1 liten boks ananas med lake
½ ts paprikakrydder 
¼ ts salt
1½ ss kokosmasse

Fremgangsmåte

Skjær squashen i 1 cm tykke skiver, løk og paprika i mindre terninger.

Stek kjøttstrimlene raskt i smør, 1-2 minutter. Stek grønnsakene 2-3 minutter. Bland kjøtt, grønnaker, ananas og lake. Tilsett krydder, legg på lokk og la trekke et par minutter.

Dryss kokosmassen over retten og server med kokt ris og eventuelt sitronbåter.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen