Dagens rett

Kylling i stekt ris

Hvitt kjøtt er for de fleste barn nesten alltid et populært middagsinnslag. Sammen med ris blir det hele riktig så velsmakende, og for de litt større barna toppes det hele med hvitvin i glasset.

Kylling i stekt ris

Antall porsjoner

1

Ingredienser

½ liten fennikel i tynne båter
1 tykk skive sellerirot i terninger
¼ purre i tynne skiver
½ chili i ringer
1 ss finhakket, frisk ingefær, evt. 1 ts tørket
1 kyllingfilet i strimler
3 sjampinjong i skiver
2 dl kokt ris (gjerne rester)

Fremgangsmåte

Stek fennikel og selleri noen minutter i olje i en wok eller en stor panne. Ha purre, chili, ingefær og kyllingstrimler i pannen. Stek til kyllingkjøttet er jevnt hvitt over det hele. Tilsett sjampinjong og stek dem til blir blanke. Ha i kokt ris og la alt bli varmt. Server med soyasaus.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

//]]]]>
]]>  
Kilde:
 

 
Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Du velger selv om du vil dele noen av dine oppskrifter med andre brukere av Min Kokebok.

I tillegg har du full tilgang på samtlige oppskrifter i Apéritifs Kokebok samt Dagens rett og kan dermed ved ett enkelt tastetrykk legge enhver av disse oppskriftene inn i din egen kokebok. Straks du har logget deg inn på tjenesten får du opp et nytt valg for dette under samtlige oppskrifter i kokeboka, bartender og Dagens rett. Enkelt og greit. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen