Dagens rett

Kyllingsalat med frukt og valnøtter

Kylling er en vel anvendelig råvare, og mest klassisk er selvsagt salat med kyllingkjøtt. Husk endelig på at dette er slankemat av beste kvalitet, for badesesongen nærmer seg ubønnhørlig, og som kjent krymper jo badetøyet i løpet av vinteren. Unn deg likevel et glass italiensk hvitvin.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Kyllingsalat med frukt og valnøtter

Antall porsjoner

3

Ingredienser

1 salathode
1 grillet kylling (850 g)
½ nettmelon
¼ boks usøtet ananas i ringer (ca. 226 gram)
100 g blå druer
100 g valnøtter
litt revet appelsinskall

1 beger fruktyoghurt sitron serveres som dressing 

Fremgangsmåte

Skyll salaten. Ta ut de midterste bladene på salathodet, og skjær vekk roten slik at bladene løsner. Legg salaten på serveringsfat.

Rens kyllingen for ben og del den i passe biter. Skjær melonkjøttet i terninger. Del ananasringene i mindre biter. Del druene i to, og ta eventuelt bort stenene.

Grovhakk valnøttene. Bland alle ingrediensene og legg dem i midten på salathodet. Pynt med revet appelsinskall.

Server sitronyoghurt i en skål ved siden av salaten. 

Sendt inn av

Foto: Lisa Westgård

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen