Dagens rett

Gi pølsene et ekstra kick

Pølser i brød er fullgodt som middag når de får så mye spennende tilbehør til. Særlig nå i disse EM-tider. Her er oppskriftene du trenger.

Om du velger å grille pølsene eller steke dem i panne, er ikke så viktig i dag. For nå er det tilbehøret som gjelder. Lag gjerne flere sauser - eller salsa som det heter i disse EM-tider.

Her kan du registrere deg for å få   dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.
 

Salsapølse

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

20 minutter

Ingredienser

4 ostepølser eller andre krydderpølser
1 glass salsa eller hjemmelaget salsa
8 skiver bacon
4 pølsebrød

Fremgangsmåte

Skjær et langt snitt på langs av pølsa og fyll med salsa.

Surr rundt bacon slik at salsaen holder seg på plass.

Grill pølsa i 3-4 minutter på hver side. Snu ofte.

Server med pølsebrød og epleraita, eller hvitløksdressing.

Sendt inn av

Foto: Astrid Hals

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Salsa med avokado

Antall porsjoner

4

Ingredienser

2 tomat
1 rødløk
1 avokado
2 fedd hvitløk
4 ss frisk basilikum
2 ss sitronsaft
2 ss dijonsennep
6 ss olivenolje
½ ts salt
½ ts pepper

Fremgangsmåte

Finhakk alle ingrediensene og bland godt. Smak til med salt og pepper.

La gjerne salsaen trekke i ca. 1 time i kjøleskap før servering.

Flere salsaer og sauser finner du her

Sendt inn av

Foto: Mari Svenningsen

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Salsa - sterk

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

1 time og 10 minutter

Ingredienser

½ frisk ananas i små biter
½ rød paprika i små biter
1 finhakket, grønn chili
1 finhakket vårløk
3 ss chilisaus
Saft av 1 lime

Fremgangsmåte

Finhakk alle ingrediensene og bland godt. Smak til med salt og pepper.

La gjerne salsaen trekke i ca. 1 time i kjøleskap før servering.

Flere salsaer og sauser finner du her

Sendt inn av

Foto: Mari Svenningsen

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Hjemmelaget salsa

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

1 time og 15 minutter

Ingredienser

1 rød chili
1 rød paprika
1 liten løk
1 boks hermetiske tomater uten juice
2 ss frisk basilikum
1 dl olivenolje
Saft av 1 lime
1 ts salt
½ ts pepper

Fremgangsmåte

Ta frøene ut av chilipepper og paprika.

Ha alle ingrediensene i en food processor. Kjør maskinen til alt er grovhakket.

Smak til med salt og pepper.

La gjerne salsaen trekke i ca. 1 time i kjøleskap før servering.

Flere salsaer og sauser finner du her

Sendt inn av

Foto: Mari Svenningsen

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Forsiden akkurat nå

Annonse

Skalldyrsreisen

Elsker du hummer? Får du vann i munnen av tanken på ferske blåskjell? Eller ønsker du kanskje å bli en kløpper på å knekke sjøkreps? Bli med på en skalldyrsreise ganen din sent vil glemme! Les hele saken

Til toppen