Kraft til trekking av pølser

Kraft til trekking av pølser

Skal pølsene smake perfekt, er det ikke bare å legge de i kokende vann. Pølsene må godgjøre seg i skikkelig kraft for at de skal komme skikkelig til sin rett.

Fremgangsmåte

Pølser bør ikke koke, de skal helst bare trekke.

Kok opp vannet med krydderet og skru ned varmen før du legger pølsene i. Du kan eventuelt bruke et steketermometer for å kontrollere temperaturen i vannet. 80 grader er passe temperatur for alle typer pølser.

Tynne pølser trenger kort trekketid - ca. 10 minutter. Er pølsene frosne bør du legge til 5-10 minutter. Beregn ca. 2 pølser til barna og 4 til voksne.
 
Tips: Hver enkelt pølsekoker har sin egen oppskrift på pølsevannet, så her er det bare å prøve seg frem til hva du liker best. Forsøk også å dampe pølsene.
 

Flere lekre pølseretter finner du her
Lær mer om pølser her 

Her får du vært så praktiske kokketips
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.
Få dagens rett som nyhetsbrev 

 

Sendt inn av Apéritif

5
5/5 etter 42 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen