11.-12. mars: NM i Baristakunst 2005

SCAE Norge (Den europeiske spesialkaffeorganisasjonen i Norge) arrangerer for åttende gang NM i Baristakunst. Dette er det desidert viktigste og mest spennende arrangementet for kaffebransjen i Norge.

Norge blir sett på som et foregangsland i den internasjonale espressoarenaen når det gjelder kvalitet, kunnskap og profesjonalitet. Norge har hatt to verdensmestere i Baristakunst og er den eneste nasjon som har hatt pallplassering i alle verdensmesterskap.

Semifinale fredag 11. mars kl. 11-17
Finale lørdag 12. mars kl. 14-16

Arrangementet, som er åpent for alle interesserte, er flyttet fra tidligere annonserte lokaler og avholdes istedet i Oslo Atrium, Christian Fredriksplass 6 (ved siden av Hotell Opera - Sjøsiden av Østbanehallen).
 
Følgende program tilbys publikum:
● Spesialkaffetesting m/konkurranse
● Tesmaking - lær om kvalitets-te
● Cupping
● Triangeltesting av kaffe
● Presentasjon av TINEs produktlinje
● Lær deg espressotilberedning

Eirik Sand Johnsen
Styreleder SCAE Norge
97 96 52 99
Internett: www.scae.no

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Dette får du på Københavns nyeste Michelin-stjernerestaurant

Den amerikanske kokken Nick Curtin og hans danske kone Camilla Hansen står bak det som trolig er Københavns best bevarte kulinariske hemmelighet. Ikke bare på grunn av det lett eksotiske ved beliggenheten, men først og fremst på grunn av deres måte å tenke helhetlig, spesielt når det kommer til det de bruker på kjøkkenet. Les hele saken

Til toppen