Personvern

Vi er opptatt av at du som leser skal ha tillit til oss, og forstår hvordan vi håndterer informasjonen du legger igjen når du bruker vårt nettsted.

Har du ytterligere spørsmål om personvernpraksisen til aperitif.no etter å ha lest dette dokumentet, kan de rettes til aperitif@aperitif.no.

Dette dokumentet forklarer hvordan vi samler og anvender brukerdata slik som informasjonskapsler ("cookies"), nettleserlager ("local storage") og hvordan vi ivaretar brukernes personvern. Det er viktig at leserne har tillitt til oss og at du forstår hvordan vi håndterer informasjonen du legger igjen når du bruker våre nettsteder

Informasjonskapsler og måleverktøy

Enkelte deler av innholdet på våre nettsteder er tilpasset deg ved hjelp av informasjonskapsler. Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres i din nettleser, og brukes blant annet av annonsesystemet for å vite hvilke annonser du har sett på våre nettsider og i statistikksammenheng for å se hvordan leserne har surfet på våre sider.

Trafikkstatistikken som anvendes er i aggregert form og inneholder aldri noen form for personlig informasjon. I tilfeller hvor du er innlogget bruker på våre nettsteder lagrer vi ikke informasjon i tredjeparts trafikkstatikker som gjør at vi kan koble brukermønstret til din brukerkonto. Når du logger inn på våre tjenester logger vi av sikkerhetsmessige grunner tidspunkt for innlogging og din IP-adresse.

I noen tilfeller benytter vi informasjonskapsler fra tredjepartsleverandører for å håndtere markedsundersøkelser, trafikkmålinger og for å forenkle annonsehåndtering. Slike systemer benytter vanligvis små bilder (1x1 piksler) eller JavaScript for denne oppgaven.

Dette brukes informasjonskapslene til:

  • Oppdatere statistikk over brukertall og trafikk
  • Forenkle navigeringen på våre nettsteder, for eksempel ved å huske dine valg
  • Etablere segmenter og brukergrupper for å målrette annonser og redusere annonser som ikke er av interesse for deg
  • Forbedre nettstedet ved å se på hvordan lesermassen benytter seg av våre nettsteder

Du kan skru av informasjonskapsler

Du kan selv velge å skru av informasjonskapsler i nettleseren din og begrense dataene som lagres om deg når du bruker våre tjenester, men vi gjør oppmerksom på at enkelte av våre tjenester kan slutte å fungere som en følge av dette.

Metodene for å skru av og slette informasjonskapsler varierer fra nettleser til nettleser, og vi oppfordrer deg til å gjøre et søk på Google for å fjerne informasjonskapsler i din nettleser

Frivillige opplysninger

Der det er mulig, for eksempel i kontaktskjema eller i medlemsregister, lar vi deg få mulighet til å velge hvor mye informasjon du ønsker å oppgi, og vi viser tydelig hva som er minimumskrav til informasjon.

Endringer

Dette dokumentet som regulerer vår håndtering av personvernopplysninger kan over tid endres slik at det til enhver tid gjenspeiler hvordan vi håndterer opplysningene i praksis samt for å følge lovmessige krav til håndtering av disse.

Kontaktinformasjon

Aperitif AS
Universitetsgata 22
0162 Oslo
Org nummer 972 420 271

Til toppen