Matkurs og vinkurs

Kommende kurs

Event Apéritifs Vinskole del 1 og del 2

Apéritifs Vinskole gir deg en unik sjanse til å fordype deg i vinfaget over fem kvelder. Nå tilgjengelig i to deler med forskjellige temaer og nivå.

Å kunne noe om vin blir stadig viktigere. Både å forstå hva vin er, hvordan den smaker og hvordan du velger riktig vin til mat. Nå tilbyr vi deg som tørster etter enda mer kunnskap om vin, å bli elev ved Apéritifs Vinskole. Les hele saken

Event Akevitt og julemat i Oslo 2. desember

Ring inn julen med lekker julemat og prisbelønnet akevitt

Mesterblender Jon Bertelsen og grunnlegger Odd Nelvik fra Det Norske Brenneri tar deg igjennom en helaften med akevitt og julemat i fokus. Gå ikke glipp av denne enestående muligheten til å lære om de beste akevitt- og julematkombinasjonene. Les hele saken

Til toppen