Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Ved å registrere deg får du tilgang til å lage din personlige kokebok, enten ved å legge oppskrifter direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne
Du kan også lage din egen bartender med de samme alternativene som ovenfor.
Din egen vinkjeller er en annen mulighet til å holde orden på hva du har i «kjelleren», hvor mange flasker du har, når de bør drikkes og selvfølgelig dine smaksnotater.
Husker du navnet på de gode vinene du drakk for tre uker siden? Nå kan du bare trykke på hjertesymbolet, og navn og pris er veldig lett tilgjengelig i Mine favoritter.
Her kan du som kursdeltager ha en oversikt over tidligere og fremtidige kurs. Du vil også få opp et digitalt smaksark får hvert kurs hvor du kan lagre dine vinnotater, og ha de med deg i lomma til en hver tid.
Denne produsenten lager vinene etter alle kunstens regler, og det kjennes på smaken.
Les hele sakenGjør en gresk vri på 1. mai-helgen i år, fr den ene kan du plukke med deg allerede i dag i de fleste polutsalg.
Les hele sakenFor i det siste har han tatt steget videre.
Les hele sakenÅrets kurs for den gryende kokkespire - Våre dyktige kokker lærer deg kjøkkenets viktigste grunnprinsipper gjennom tre intense dager.
Les hele sakenHjemmelaget tomatsaus smaker bedre og koster mindre enn kjøpesaus. Dagens oppskrift er i tillegg både rask og enkel.
Les hele sakenJulia Kemper har satt ettertrykkelig spor etter seg i basishylla med stadig nye viner i klassen klar adresse og veldig god valuta for pengene.
Les hele saken