Fortsatt størst og best om mat og drikke

Aperitif.no er en endeløs suksesshistorie. Selv etter mer enn 20 år på markedet er det ingen som truer posisjonen som Norges største formidler av stoff om mat og drikke på nett. Og den positive utviklingen fortsetter:

Solid vekst i både sidevisninger og unike brukere og bedre annonseplasseringer har gitt økt effekt for våre annonsører. I 2017 fortsetter utviklingen av aperitif.no og våre nyhetsbrev til det beste for både brukere og annonsører.

Stor nytteverdi
Antall økter pr. måned har i år har passert  700.000. I 2016 passerte vi 16 millioner sidevisninger. Veksten fortsetter i 2017.

Apéritifs omfattende innhold med Kokebok, med over 20 000 oppskrifter og drikkeforslag til, Pollisten og Bartender samt vel tilrettelagt redaksjonelt stoff med stor nytteverdi i spissen, er bakgrunnen for suksessen.

Leserundersøkelser bekrefter dette, vi scorer spesielt høyt på nytteverdi, troverdighet, tydelig innhold og et språk som er lett å forstå.

Nyhetsbrev som treffer
Alle leser e-post – hele tiden! På jobben, på bussen, foran tv-en. Innboksen er med over alt, og Apéritifs nyhetsbrev er blitt en viktig markedsføringskanal for mange annonsører. Ukentlig sender vi ut 365.000 nyhetsbrev til 75.000 unike brukere. Dagens rett, Ukens kake, Ukens vin, Ukens drink, for å nevne noen. I 2017 vil vi sende ut 21 millioner nyhetsbrev.

Nettbrett og mobilen er den nye kokeboken
Bruken av håndholdte enheter er også en viktig bidragsyter til trafikkveksten. 

Vi forventer å passere 10 millioner sidevisninger fra håndholdte enheter i 2017. Nye annonseformater på mobil gir våre annonsørene bedre kampanjeresultater. Selvfølgelig har sidene våre responsiv design.

Samarbeidspartnere: Microsoft, startsiden.no og sol.no

Kilder: Google Analytics, TNS Gallup Scores, UserReport

Annonsesalg nett - Forbrukerrettet annonsering:
Jan H. Amundsen
E-post: jan.amundsen@aperitif.no 
Tlf: 90 15 76 87

Annonsesalg B2B og andre kommersielle henvendelser:
E-post: jan.amundsen@aperitif.no
Mobil: 90 15 76 87

 Lovlig alkoholreklame i nyhetsbrev:

Hver fjortende dag sender aperitif.no ut et nyhetsbrev til dem som arbeider i hotell- og restaurantbransjen. I nyhetsbrevet er det lovlig å annonsere for alkoholdige drikker. Også andre leverandører til hotell- og restaurantbransjen treffer målgruppen sin meget godt gjennom dette nyhetsbrevet.

Annonser trykt utgave:
MediaTeam, v/ Ellinor Kittilsen
Leangbukta 31, 1392 Vettre
Tlf. 908 20 663
E-post   ellinor.kittilsen@aperitif.no

Annonsepriser og utgivelser Apéritif 2017 - trykt utgave:

Last ned komplett prisliste for annonser i Apéritif - trykt utgave 2017

Advertising rates 2017 in English

Tema for de enkelte utgaver finner du i PDF-fila.

Redaksjon:
Universitetsgata 22, 0162 Oslo
Ansavrlig redaktør
Aase E. Jacobsen
Tlf. 920 27 785.
E-post: aase.jacobsen@aperitif.no

Administrasjon
Daglig leder
Jan H. Amundsen
Tlf: 90 15 76 87
E-post: jan.amundsen@aperitif.no

Forsiden akkurat nå

Slik ble Barcelona et ølmekka

Når noe først får grep i Barcelona, så skjer det raskt. Øl er på kort tid blitt en av de hotteste trendene i verdensbyen. De nye bryggeriene innenfor bygrensene vender derfor blikket hjemover etter å ha gjort seg bemerket utenlands. Les hele saken

Herfra kommer det steinbra viner

Frankens gammelmodige flaskevalg til tross, er innholdet i de beste flaskene med silvaner og riesling noe av det fremste som produseres i Tyskland. Og de historiske “Steinweine” er fortsatt blant regionens beste. Les hele saken

Til toppen