Ønsk sommeren velkommen med denne kombinasjonen av fisk og rabarbra
I denne oppskriften kan du bruke enten makrell eller småørret. Begge smaker sommerlig med dette tilbehøret.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
I denne oppskriften kan du bruke enten makrell eller småørret. Begge smaker sommerlig med dette tilbehøret.
Les hele sakenKveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.
Les hele sakenHvis du marinerer kjøttet slik som i denne oppskriften, får du enda mer ut av godsakene. Og tilbehøret er ekstra smaksrikt og vegetarisk. Slik blir ingen glemt.
Les hele sakenEn enkel, men også smaksfyldig oppskrift hvor ost og kylling skaper magi i munnen.
Les hele sakenOg du kan bruke det du har av spekemat - rester er perfekt. Har du litt rester av poteter, blir salaten enda mer mettende.
Les hele sakenMakrell i tomat er litt sånn hat-elsk, men når makrellen kommer i en sennepssaus, får pipa en annen lyd.
Les hele sakenHvalkjøtt som er i høysesong nå, har en spennende smak som kommer ekstra godt frem når vi woker kjøttet.
Les hele sakenSiden tataki innebærer veldig kort kontakt med varme, er det en utmerket måte å tilberede det møre hvalkjøttet på, i panne eller på grill.
Les hele sakenLager du din egen urteolje i tillegg, kan du klappe deg på skulderen, for de har du gjort en solid innsats for smaken. Og kanskje reddet godt modne tomater fra søpla?
Les hele sakenGrillburgeren er manges favoritt på grillfesten. Med denne oppskriften får den et litt uvant følge.
Les hele sakenSolmodne appelsiner sammen med sprø reddik og fennikel er en genial kombinasjon og det perfekte tilbehør til så vel sjømat som kylling. Eller som den er til lunsj.
Les hele sakenGratinert chevre er alltid velkomment, og med asparges og agurk samt den søte sausen på toppen, blir det ekstra godt.
Les hele sakenMakrell laget på tradisjonelt vis egner seg like godt i stekepanne som på grill.
Les hele sakenUtvalget av solmodne tomater øker uke for uke. Da kan du med god trygghet la dem spille hovedrollen som i denne salaten.
Les hele sakenMed denne oppskriften lages marinade, grillsaus og grilldip som en og samme saus.
Les hele sakenVelg de største makrellene til en rett som denne hvor fisken skal fileteres. Men du trenger ikke fjerne skinnet, for makrellen gratineres fra kjøttsiden. Men andre typer fisk er det snakk om skinnfri filet.
Les hele sakenDagens oppskrift med svinefilet byr på en litt uvanlig, men spennende smaksopplevelse. Med ingefær, honning og fennikel, må det blir en fyldig hvitvin i glasset.
Les hele sakenSpekeskinke til aspargessalat er en favoritt i den lyse årstiden. Som kan nytes når som helst.
Les hele sakenGazpacho er genial i all sin enkelhet og anvendelighet. Prøv den som midtpunkt i et piknikmåltid på stranden eller i parken.
Les hele sakenOvnsbakt laks og hjemmelaget tzatziki er både vårlig og friskt.
Les hele sakenFranskmennene kan dette med å lage pai, og dagens oppskrift hjelper deg å rydde i kjøleskapet.
Les hele sakenVårmakrellen smaker himmelsk når det serveres rett fra grillen med dette tilbehøret. Da får den oppmerksomheten den fortjener.
Les hele sakenVi serverer en skikkelig delikatesse denne helgen når andebryst står på menyen.
Les hele sakenLammekoteletter er ypperlig mat på en fredag. En deilig frisk dressing må selvsagt til, og oppskrift på tilbehøret samt drikkeforslag får du også med.
Les hele sakenI disse potetbollene er det nemlig en av de mest forhatte "ugress"-sortene som inngår. Russekål - Bunias orientalis - kan du med god samvittighet plukke.
Les hele sakenMidtukemiddagen kan fint være av det lette slaget, og når den er så fargerik som her, tilfredsstilles også andre sanser enn smaksløkene.
Les hele sakenDette er en liten, rask og velsmakende matbit som du med den største enkelhet setter i sammen.
Les hele sakenEkte fattigmannskost blir til den lekreste delikatesse med små grep. For denne tapasretten stammer fra en urgammel tradisjon.
Les hele sakenDessuten får du brukt opp rester fra 17. mai-feiringen. Her er det bare å lesse på, i dag er "mer er mer" som gjelder.
Les hele sakenI dag er det laks som står på menyen, og den følges av en deilig fransk rosevin.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele sakenBli med på en unik reise gjennom tiden, hvor du får sjansen til å smake på en sjelden samling Rioja-viner helt tilbake til 1964 fra det verdensberømte vinhuset.
Les hele sakenDen 22. september kan du nyte et bredt spekter viner fra en velkjent vinprodusent fra Piemonte.
Les hele sakenDen 11. september inviterer vi til et eksklusivt cocktailkurs hvor du lærer å lage 5 cocktails. Det er begrenset antall plasser – så vær rask!
Les hele sakenBli med på en sommerkveld fylt med 9 deilige viner i glasset og strålende stemning, ledet av entusiastiske Kristine Sandsleth. Dette vil du ikke gå glipp av!
Les hele sakenMens Diebolt-Vallois byr på det lekreste av chardonnay fra utfordrende 2017, fortsetter Gimonnet sin seiersmarsj med samme drue. Men britene gjør seg også bemerket.
Blant de drøyt 300 rosévinene vi har testet det siste året, for det meste årgang 2024 og 2023, finner du garantert noe for din smak og ditt budsjett. Også de beste rosevinene under 200 kroner hvor noen er latterlig billige.
Når du likevel er på polet, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.
Vi snakker vellagret sherry, men også historiske sørfranske sterkviner. Samt drikke som passer perfekt inn i mai
Kveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.
Les hele sakenDu har kanskje ikke prøvd å blande tequila og solbær før? Vi kan love at det smaker djevelsk godt.
Les hele sakenMaster of Wine Norrel Robertson er mannen og vinene er nå tilgjengelig i Norge.
Les hele sakenDenne alvarinho-klassikeren gjør jobben til så vel skalldyr som til mer eller mindre forseggjorte sjømatretter.
Les hele sakenI denne oppskriften kan du bruke enten makrell eller småørret. Begge smaker sommerlig med dette tilbehøret.
Les hele saken