135 millioner i pluss for Choice Hotels

Choice Hotels Scandinavia AS fikk et resultat før skatt på 135 millioner kroner i første halvår 2007, mot 46 millioner samme periode i fjor.

Konsernet har så langt i år overtatt driften av 11 hoteller, mens 13 nye hoteller er under bygging.
 
V ekst
- Choice opplever en meget positiv resultatutvikling. Hotellmarkedet er i sterk vekst, spesielt i større byer og ved flyplasser, sier Choice-direktør Torgeir Silseth.
 
Choice omsatte for 2.076 millioner kroner i første halvår og hadde et driftsresultat på 93 millioner kroner, skriver Boarding.no.
 
Omsetningen steg
Sammenliknet med 2006 steg omsetningen med 318 millioner kroner, mens driftsresultatet økte med 210% fra 30 millioner kroner i 2006.
 
Resultatet før skatt endte på 135 millioner, mot 46 millioner for samme periode i 2006, mens resultatandelen fra tilknyttede selskaper steg fra 21 millioner i første halvår 2006 til 66 millioner i første halvår i 2007.
 
Positiv utvikling
- Choice opplever en meget positiv resultatutvikling. Hotellmarkedet er i sterk vekst, spesielt i større byer og ved flyplasser. Man forventer at den positive utviklingen fortsetter, også i andre halvår 2007. Med de nye prosjektene er selskapet godt posisjonert for fremtidig vekst i det skandinaviske hotellmarkedet, sier Silseth.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Dette får du på Københavns nyeste Michelin-stjernerestaurant

Den amerikanske kokken Nick Curtin og hans danske kone Camilla Hansen står bak det som trolig er Københavns best bevarte kulinariske hemmelighet. Ikke bare på grunn av det lett eksotiske ved beliggenheten, men først og fremst på grunn av deres måte å tenke helhetlig, spesielt når det kommer til det de bruker på kjøkkenet. Les hele saken

Til toppen