161 år på samme arbeidsplass

Fem driftige damer har til sammen jobbet i 161 år på Norlandia Andrikken Hotell på Andenes. I dag hedres de.

I dag feires et litt oppsiktsvekkende jubileum på Norlandia Andrikken Hotell på Andenes. Hotellet markerer nemlig 30 års-jubileet til fem av sine ansatte; Ruth Maan (85 år), Klara Schaug (82 år), Erna Strøm (65 år), Åse Olsen (63 år) og Moy Selma Linchausen (60 år).
 
Trivsel
Gjennom godt over 30 år har de alle bidratt til trivsel og fornøyde gjester på hotellet som ligger helt øverst i Vesterålen.
 
Noen mener kanskje det er bemerkelsesverdig at fem personer er så trofaste til arbeidsplassen sin.
 
Men de fem sier at hemmeligheten er å ha det artig på jobb.
 
Lojale og trofaste
- Det er fantastisk for oss å ha så lojale og trofaste ansatte i kjeden. Disse damene har stått på og gjort en enormt bra jobb for Norlandia. Vi er veldig takknemlige for alle de årene de har vært hos oss, sier Fredrik Larsson, administrerende direktør i Norlandia Hotels & Resorts.
 
Får medalje
Eierne av hotellkjeden, samt hele konsernledelsen vil være tilstede når Larsson tildeler damene Medaljen for lang og tro tjenesteklokken tolv i dag. 
 
Medaljen for lang og tro tjeneste er en påskjønnelse til særlig fortjente arbeidstakere med minst 30 års ansettelse hos samme arbeidsgiver. Medaljen tildeles av direksjonen i Det Kgl. Selskap for Norges Vel.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen