496 millioner i pluss

Choice Hotels Scandinavia leverte et resultat på 496 millioner i pluss etter årets første tre kvartaler.

I samme periode i fjor var resultatet 161 millioner kroner. Omsetningen økte fra 2.7 milliarder til 3.2 milliarder kroner. Driftsresultatet var på 213 millioner kroner.
 
- Hittil i 2007 har vi overtatt driften av 11 hoteller med et samlet antall rom på 1 824. I tillegg har vi 13 nye hoteller under bygging, med ytterligere 3 512 rom. Inntekten per tilgjengelige rom økte med 11 prosent, og vi ser en fin vekst i samtlige markeder, sier Torgeir Silseth, som er administrerende direktør i Choice Hotels Scandinavia AS.
 
Aksjesalg
I tillegg til veksten i driftsresultatet solgte selskapet aksjer i Home Properties AB og Home Capital AB. Dette gir en bokført gevinst på 235 millioner kroner, skriver boarding.no.
 
Positiv utvikling
- Choice opplever en meget positiv resultatutvikling. Hotellmarkedet er i sterk vekst, spesielt i større byer og ved flyplasser. Man forventer at den positive utviklingen fortsetter ut 2007 og inn i 2008. Med de nye prosjektene er selskapet godt posisjonert for fremtidig vekst i det skandinaviske hotellmarkedet, sier Torgeir Silseth.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen