Amundsen AS

Redaksjonen
28 Februar 2003 - 19:10

Navn: Amundsen AS
Besøksadresse: Gjerdrumsvei 12a, 0484 Oslo
Postadresse: Postboks 4556 Nydalen, 0404 Oslo
Telefon / faks: 23261000 / 23261001
E-postadresse: post@amundsen.no
Web-adresse: www.amundsen.no
etter leverandørens produkter i Apéritif - pollisten.

Amundsen AS er en av Norges ledende vin- og brennevinsimportører. I 2001 inngikk Amundsen partnerskap med V&S Vin & Sprit AB, hvilket gjør Amundsen AS til en del av Norden største vin- og brennevinsgruppering. Firmaet Amundsen AS har røtter tilbake til 1935 og ledes i dag av tredje generasjon Amundsen.
 
Gjennom kunnskap og erfaring ønsker de å tilby de mest attraktive vin- og brennevinsprodukter på markedet. Gjennom deres samarbeid med store internasjonale aktører som ABSOLUT VODKA, Danish Distillers, Lord Calvert, Bowmore, Viña Santa Rita, Beringer Vineyards, Penfolds, Fontanafredda, Pommery, Montecillo, Viña Albali, samt mange flere, gir de deg "En smak av verden".
 
Det siste året har det vært sterk fokus på grensehandel og avgiftsnivået i Norge. Amundsen AS har også fokus på å lede an i bransjens felles innsats for å påvirke og forbedre de rammebetingelsene de opererer under i vårt marked.
 
Amundsen AS vil stå på for å gi deg kvalitetsprodukter til riktig pris, fagkunnskap og god service, og bidra til økt verdi og lønnsomhet for alle parter.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Fantastisk godt kjøp i basis fra Rhône
+
Ukens vin

Fantastisk godt kjøp i basis fra Rhône

Den var et av de beste kjøpene da den kom inn i basisutvalget i januar, og med 2022-årgangen har den fått ytterligere et løft.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Disse små fristyrstekte tortillaene med krabbe er vanedannende
Dagens rett

Disse små fristyrstekte tortillaene med krabbe er vanedannende

Den sprø bunnen møter myk og syrlig topping. Du må trolig lage dobbel porsjon, så godt er det.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Siste utgave av Apéritif magasin byr på mye spennende lesestoff
+

Siste utgave av Apéritif magasin byr på mye spennende lesestoff

Vi tar deg med til Oslos nye storstue og dens imponerende vinsamling, en perle av en bar i Palma, Mallorca, ser på dansk rom, blir kjent med et "nytt" vinområde på Sardinia og hyller kvinnene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Terroirtrykket øker i Rioja med enkeltvinmarksviner
+

Terroirtrykket øker i Rioja med enkeltvinmarksviner

Vinene fra Artuke og Artadi er god dokumentasjon på det enorme potensialet Rioja har for å lage viner med karakter fra voksestedet. Enkeltvinmarksviner er kommet for å bli – men det er fortsatt mye å gå på.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Fantastisk godt kjøp i basis fra Rhône
+
Ukens vin

Fantastisk godt kjøp i basis fra Rhône

Den var et av de beste kjøpene da den kom inn i basisutvalget i januar, og med 2022-årgangen har den fått ytterligere et løft.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Disse små fristyrstekte tortillaene med krabbe er vanedannende
Dagens rett

Disse små fristyrstekte tortillaene med krabbe er vanedannende

Den sprø bunnen møter myk og syrlig topping. Du må trolig lage dobbel porsjon, så godt er det.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Nå sendes burgundvin over havet på seilskip

Albert Bichot er første produsent til å sende et lass med vin over Atlanteren med det første moderne seilfraktskipet for denne type gods.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

To gull til Bringebærlandet og Aga - og Soli ble Norges beste eplemost for tredje gang

I konkurransen Norges beste drikke, ble fruktvinprodusenten i Ås og sidermakeren fra Hardanger de som fikk flest toppskår.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Her finner du alle de digitale utgavene av magasinet Aperitif
+
Klubb

Her finner du alle de digitale utgavene av magasinet Aperitif

Siden magasinet Aperitif er en del av medlemskapet i Mat- og vinklubben, har vi samlet alle lenkene til de ulike utgavene nedenfor.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Siste utgave av Apéritif magasin byr på mye spennende lesestoff
+

Siste utgave av Apéritif magasin byr på mye spennende lesestoff

Vi tar deg med til Oslos nye storstue og dens imponerende vinsamling, en perle av en bar i Palma, Mallorca, ser på dansk rom, blir kjent med et "nytt" vinområde på Sardinia og hyller kvinnene.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her