Amundsen AS

Navn: Amundsen AS
Besøksadresse: Gjerdrumsvei 12a, 0484 Oslo
Postadresse: Postboks 4556 Nydalen, 0404 Oslo
Telefon / faks: 23261000 / 23261001
E-postadresse: post@amundsen.no
Web-adresse: www.amundsen.no
etter leverandørens produkter i Apéritif - pollisten .

Amundsen AS er en av Norges ledende vin- og brennevinsimportører. I 2001 inngikk Amundsen partnerskap med V&S Vin & Sprit AB, hvilket gjør Amundsen AS til en del av Norden største vin- og brennevinsgruppering. Firmaet Amundsen AS har røtter tilbake til 1935 og ledes i dag av tredje generasjon Amundsen.
 
Gjennom kunnskap og erfaring ønsker de å tilby de mest attraktive vin- og brennevinsprodukter på markedet. Gjennom deres samarbeid med store internasjonale aktører som ABSOLUT VODKA, Danish Distillers, Lord Calvert, Bowmore, Viña Santa Rita, Beringer Vineyards, Penfolds, Fontanafredda, Pommery, Montecillo, Viña Albali, samt mange flere, gir de deg "En smak av verden".
 
Det siste året har det vært sterk fokus på grensehandel og avgiftsnivået i Norge. Amundsen AS har også fokus på å lede an i bransjens felles innsats for å påvirke og forbedre de rammebetingelsene de opererer under i vårt marked.
 
Amundsen AS vil stå på for å gi deg kvalitetsprodukter til riktig pris, fagkunnskap og god service, og bidra til økt verdi og lønnsomhet for alle parter.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen