Anerkjent russisk vodka blir lettere tilgjengelig

Den russiske vodkaen Stolichnaya blir tilgjengelig i alle Vinmonopolets fullsortimentsbutikker.
Redaksjonen
24 Januar 2007 - 09:53

Distributøren Brand Partners skal gjennom sitt merke Stolichnaya ta opp kampen med de to ledende internasjonale merkene innenfor vodkasegmentet, Smirnoff og Absolut.
 
Stor suksess
Stolichnaya har vært en internasjonal suksess, og er i dag det tredje mest solgte vodkamerket i verden.
 
Pernod Ricard sikret seg rettighetene til å distribuere produktet i Norge 2005. Siden da har vodkaen hatt vekst i Norge, selv om distribusjonen har vært begrenset.
- Vi har et produkt som vi er stolte av å kunne distribuere i flere Vinmonopolbutikker enn tidligere. Det interessante for vår del er å se hvilken etterspørsel det har vært etter Stolichnaya till tross for den begrensede distribusjonen.
 
Vi har lagt merke til at mange bartendere i Norge har merket som sin personlige favoritt. Nå er vi glade for at produktet endelig blir lettere tilgjengelig for kvalitetsbevisste Vinmonopolkunder, sier produktsjef David Moir i en pressemelding.
 
Genuin
Jesper Lind eier Internasjonalen Bar i Oslo. Han mener at Stolichnaya smaker som en genuin vodka bør gjøre. Det er hans klare favoritt når man skal drikke vodka bar og avkjølt.
 
Lind mener for øvrig at Stolichnaya har et sterkt og troverdig image.
 
- Stolichnaya har over tid bygget en sterk posisjon i utelivsbransjen gjennom trendsettere. Nå ser vi at andre, både bartendere og gjester, tar etter, legger Moir til.
 
Stolichnaya vant den prestisjetunge utmerkelsen Best Vodka of the Show i den tradisjonsrike konkurransen San Francisco World Spirits Competition i 2005.
 
- Det bekrefter at denne vodkaen er en verdig vodka for det norske markedet, sier David Moir.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Lei pinnekjøtt? Da har du ikke prøvd denne vrien
Dagens rett
Pinneribs med brie

Lei pinnekjøtt? Da har du ikke prøvd denne vrien

Ost, mynte og syrlig syltetøy setter en helt annen smak på pinnekjøttet. Må prøves.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Slik lager du den beste julegrøten og juledessertene alle gleder seg til
Julemat
Oppskrifter på risgrøt, riskrem, multekrem, karamellpudding og andre juledesserter

Slik lager du den beste julegrøten og juledessertene alle gleder seg til

Når julegrøten havner på bordet, vet alle at det er jul og at en mandel er gjemt oppi alt det hvite. Restene bruker du til dessert. Eller så kan du velge en av de andre fristende juledessertene du finner oppskrifter på her.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Ribbe eller pinnekjøtt på julaften? Her får du begge oppskriftene
Dagens rett
Oppskrift på ribbe og pinnekjøtt

Ribbe eller pinnekjøtt på julaften? Her får du begge oppskriftene

Husker du ikke hvordan du laget julemiddagen i fjor, er det ingen grunn til å fortvile. Hjelpen får du her.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Lei pinnekjøtt? Da har du ikke prøvd denne vrien
Dagens rett
Pinneribs med brie

Lei pinnekjøtt? Da har du ikke prøvd denne vrien

Ost, mynte og syrlig syltetøy setter en helt annen smak på pinnekjøttet. Må prøves.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Slik lager du den beste julegrøten og juledessertene alle gleder seg til
Julemat
Oppskrifter på risgrøt, riskrem, multekrem, karamellpudding og andre juledesserter

Slik lager du den beste julegrøten og juledessertene alle gleder seg til

Når julegrøten havner på bordet, vet alle at det er jul og at en mandel er gjemt oppi alt det hvite. Restene bruker du til dessert. Eller så kan du velge en av de andre fristende juledessertene du finner oppskrifter på her.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lag en vri på gravlaksen
Dagens rett

Lag en vri på gravlaksen

Tyttebær er egnet til mer enn å være følge til kjøttkakene. De gjør underverker med laks som både kan spises gravet, stekes eller grilles.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Ribbe eller pinnekjøtt på julaften? Her får du begge oppskriftene
Dagens rett
Oppskrift på ribbe og pinnekjøtt

Ribbe eller pinnekjøtt på julaften? Her får du begge oppskriftene

Husker du ikke hvordan du laget julemiddagen i fjor, er det ingen grunn til å fortvile. Hjelpen får du her.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her