Anerkjent russisk vodka blir lettere tilgjengelig

Den russiske vodkaen Stolichnaya blir tilgjengelig i alle Vinmonopolets fullsortimentsbutikker.
Redaksjonen
24 Januar 2007 - 10:53

Distributøren Brand Partners skal gjennom sitt merke Stolichnaya ta opp kampen med de to ledende internasjonale merkene innenfor vodkasegmentet, Smirnoff og Absolut.
 
Stor suksess
Stolichnaya har vært en internasjonal suksess, og er i dag det tredje mest solgte vodkamerket i verden.
 
Pernod Ricard sikret seg rettighetene til å distribuere produktet i Norge 2005. Siden da har vodkaen hatt vekst i Norge, selv om distribusjonen har vært begrenset.
- Vi har et produkt som vi er stolte av å kunne distribuere i flere Vinmonopolbutikker enn tidligere. Det interessante for vår del er å se hvilken etterspørsel det har vært etter Stolichnaya till tross for den begrensede distribusjonen.
 
Vi har lagt merke til at mange bartendere i Norge har merket som sin personlige favoritt. Nå er vi glade for at produktet endelig blir lettere tilgjengelig for kvalitetsbevisste Vinmonopolkunder, sier produktsjef David Moir i en pressemelding.
 
Genuin
Jesper Lind eier Internasjonalen Bar i Oslo. Han mener at Stolichnaya smaker som en genuin vodka bør gjøre. Det er hans klare favoritt når man skal drikke vodka bar og avkjølt.
 
Lind mener for øvrig at Stolichnaya har et sterkt og troverdig image.
 
- Stolichnaya har over tid bygget en sterk posisjon i utelivsbransjen gjennom trendsettere. Nå ser vi at andre, både bartendere og gjester, tar etter, legger Moir til.
 
Stolichnaya vant den prestisjetunge utmerkelsen Best Vodka of the Show i den tradisjonsrike konkurransen San Francisco World Spirits Competition i 2005.
 
- Det bekrefter at denne vodkaen er en verdig vodka for det norske markedet, sier David Moir.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Med lammefilet og skogsopp blir det virkelig luksusmat til middag
Dagens rett

Med lammefilet og skogsopp blir det virkelig luksusmat til middag

Lammefilet er en eksklusiv, men svært enkel råvare å ha med å gjøre. Bare pass på å ikke steike den for mye. Her er oppskriften.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Imponer med denne lekre fiskeretten: Sitronstekt piggvar
Dagens rett

Imponer med denne lekre fiskeretten: Sitronstekt piggvar

Vi har satt en av våre aller beste fisker på menyen til helgens festmiddag.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Slik lager du Bonnie Fizz - en forfriskende drink med gin og bringebær
Ukens drink

Slik lager du Bonnie Fizz - en forfriskende drink med gin og bringebær

Kombinasjonen av bringebær, bjørnebærlikør, champagne og gin og med en umiskjennelig smak av agurk og rose, kan ikke bli noe annet enn godt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Her finner du september-utgaven 2025 av Apéritif magasin
+

Her finner du september-utgaven 2025 av Apéritif magasin

Vi tar turen til Veneto, Romagna, Slovenia, Østerrike og København.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Med lammefilet og skogsopp blir det virkelig luksusmat til middag
Dagens rett

Med lammefilet og skogsopp blir det virkelig luksusmat til middag

Lammefilet er en eksklusiv, men svært enkel råvare å ha med å gjøre. Bare pass på å ikke steike den for mye. Her er oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Imponer med denne lekre fiskeretten: Sitronstekt piggvar
Dagens rett

Imponer med denne lekre fiskeretten: Sitronstekt piggvar

Vi har satt en av våre aller beste fisker på menyen til helgens festmiddag.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Superseriøs rock’n roll-rødvin
+
Godbiter i pollisten

Superseriøs rock’n roll-rødvin

Når mencia blandes med hvitvinsdruer blir den ekstra lys, men sku ikke hunden på hårene, for bak skjuler det seg mye kraft.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Knallkjøp til biffen
+
Ukens vin

Knallkjøp til biffen

En solid og smaksrik rødvin til 200-lappen er velkomment bidrag til etter-ferie-økonomien.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Prøv denne eksotiske vrien på kylling fra grillen
Dagens rett

Prøv denne eksotiske vrien på kylling fra grillen

Persiskinspirerte retter er ikke hverdagskost, men det kan denne oppskriften fort gjøre dem til.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Slik lager du Bonnie Fizz - en forfriskende drink med gin og bringebær
Ukens drink

Slik lager du Bonnie Fizz - en forfriskende drink med gin og bringebær

Kombinasjonen av bringebær, bjørnebærlikør, champagne og gin og med en umiskjennelig smak av agurk og rose, kan ikke bli noe annet enn godt.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her