Anette Rambøl til Red & White

Anette Rambøl tok med seg ti års erfaring fra restaurantbransjen og sju års fartstid som salgssjef i vinbransjen da hun begynte i Red & White.
Redaksjonen
18 Februar 2008 - 18:00

Egentlig hadde hun lyst til å gjøre noe helt annet da hun sluttet i et konkurrerende selskap i sommer. Men etter et halvt år fikk hun et tilbud hun ikke kunne si nei til.
 
Spennende portefølje
- Red & White har en stor og spennende vinportefølje. Dessuten er det en hyggelig gjeng som jeg vet at jeg vil trives med, så jeg er klar for nye utfordringer, sier Rambøl.
 
Hun har tidligere jobbet på Bagatelle sammen med Eli Beate Kvalsund, som begynte i Red & White i mai. De to vil nå blant annet samarbeide om horecamarkedet i Oslo. Rambøl har også en sterk stilling i Stavanger, samt trøndelagsfylkene og Nord-Norge.
 
Øker kapasiteten
- Red & White satser sterkt på kundeservice, og med Anette på laget øker vi kapasiteten ytterligere, sier daglig leder Torgrim Frafjord.
 
- Hun har en erfaring, fagkunnskap og et kontaktnett som kommer alle parter til nytte. Dessuten har hun en høy stjerne i bransjen, som du bare oppnår ved å være seriøs og samtidig uhøytidelig og raus.
 
Fagkunnskap
Anette Rambøl har fagbrev i hotell- og restaurantfag og er utdannet vinkelner. Hun brenner for gode mat- og vinkombinasjoner, og elsker å formidle sin fagkunnskap. Dessuten er hun veldig fornøyd med at interessen og kunnskapen i restaurantbransjen er stigende.
 
- Det er viktig å gjøre det morsomt og interessant - for det er nettopp dét vin og mat er, sier Rambøl.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis
+
Ukens vin

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis

Har du ikke prøvd denne vinen før, er det nå du skal slå til. For den byr på svært mye smak for pengene, og finnes i 60+ polutsalg.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Er Østerrike på vei til å bli et rødvinsland?
+

Er Østerrike på vei til å bli et rødvinsland?

Med vinregioner som Carnuntum, Eisenberg og Leithaberg og druer som blaufränkisch og zweigelt har Østerrike tatt et stort skritt i retning et rødvinsland å regne med.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Med lammefilet og skogsopp blir det virkelig luksusmat til middag
Dagens rett

Med lammefilet og skogsopp blir det virkelig luksusmat til middag

Lammefilet er en eksklusiv, men svært enkel råvare å ha med å gjøre. Bare pass på å ikke steike den for mye. Her er oppskriften.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Imponer med denne lekre fiskeretten: Sitronstekt piggvar
Dagens rett

Imponer med denne lekre fiskeretten: Sitronstekt piggvar

Vi har satt en av våre aller beste fisker på menyen til helgens festmiddag.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis
+
Ukens vin

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis

Har du ikke prøvd denne vinen før, er det nå du skal slå til. For den byr på svært mye smak for pengene, og finnes i 60+ polutsalg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Er Østerrike på vei til å bli et rødvinsland?
+

Er Østerrike på vei til å bli et rødvinsland?

Med vinregioner som Carnuntum, Eisenberg og Leithaberg og druer som blaufränkisch og zweigelt har Østerrike tatt et stort skritt i retning et rødvinsland å regne med.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Superseriøs rock’n roll-rødvin
+
Godbiter i pollisten

Superseriøs rock’n roll-rødvin

Når mencia blandes med hvitvinsdruer blir den ekstra lys, men sku ikke hunden på hårene, for bak skjuler det seg mye kraft.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Knallkjøp til biffen
+
Ukens vin

Knallkjøp til biffen

En solid og smaksrik rødvin til 200-lappen er velkomment bidrag til etter-ferie-økonomien.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Møt slektning av Mona Lisa og bli kjent med 7 av hennes viner
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Son

Møt slektning av Mona Lisa og bli kjent med 7 av hennes viner

Bli med på en uforglemmelig kveld når Prinsesse Natalia Giucciardini Strozzi tar med seg sine viner og fascinerende slektshistorie til Son Spa.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Med lammefilet og skogsopp blir det virkelig luksusmat til middag
Dagens rett

Med lammefilet og skogsopp blir det virkelig luksusmat til middag

Lammefilet er en eksklusiv, men svært enkel råvare å ha med å gjøre. Bare pass på å ikke steike den for mye. Her er oppskriften.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her