Anette Rambøl til Red & White

Anette Rambøl tok med seg ti års erfaring fra restaurantbransjen og sju års fartstid som salgssjef i vinbransjen da hun begynte i Red & White.

Egentlig hadde hun lyst til å gjøre noe helt annet da hun sluttet i et konkurrerende selskap i sommer. Men etter et halvt år fikk hun et tilbud hun ikke kunne si nei til.
 
Spennende portefølje
- Red & White har en stor og spennende vinportefølje. Dessuten er det en hyggelig gjeng som jeg vet at jeg vil trives med, så jeg er klar for nye utfordringer, sier Rambøl.
 
Hun har tidligere jobbet på Bagatelle sammen med Eli Beate Kvalsund, som begynte i Red & White i mai. De to vil nå blant annet samarbeide om horecamarkedet i Oslo. Rambøl har også en sterk stilling i Stavanger, samt trøndelagsfylkene og Nord-Norge.
 
Øker kapasiteten
- Red & White satser sterkt på kundeservice, og med Anette på laget øker vi kapasiteten ytterligere, sier daglig leder Torgrim Frafjord.
 
- Hun har en erfaring, fagkunnskap og et kontaktnett som kommer alle parter til nytte. Dessuten har hun en høy stjerne i bransjen, som du bare oppnår ved å være seriøs og samtidig uhøytidelig og raus.
 
Fagkunnskap
Anette Rambøl har fagbrev i hotell- og restaurantfag og er utdannet vinkelner. Hun brenner for gode mat- og vinkombinasjoner, og elsker å formidle sin fagkunnskap. Dessuten er hun veldig fornøyd med at interessen og kunnskapen i restaurantbransjen er stigende.
 
- Det er viktig å gjøre det morsomt og interessant - for det er nettopp dét vin og mat er, sier Rambøl.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen