Annonsepriser Apéritif og BAR Apéritif - 2006 trykt utgave

Redaksjonen
01 Januar 2006 - 02:00

Få om noen andre spesialblader har i løpet av 2004 hatt like stor suksess på nettet som Apéritif. Gjennomsnittlig antall unike brukere pr. måned er 300 000. Apéritifs komplette Polliste, Kokebok og Bartender og vel tilrettelagt redaksjonelt stoff med stor nytteverdi, er uten tvil store suksesser. Min Kokebok samt Dagens rett. er også store suksesser. Nordens største nettsted om mat og drikke leverer også tekstmeldinger på mobiltelefon, har egne wap-sider og en stor vindatabase for pda.

(Høyreklikk dersom du vil lagre pdf-fila)

(Høyreklikk dersom du vil lagre pdf-fila)

Tema for de enkelte utgaver finner du i PDF-filene.

Annonsepriser Apéritif og BAR Apéritif 2006 trykt utgave

4 farger

Sort + 2

Sort  + 1

Sort

2/1 side

31 500

30 500

29 500

28 500

1/1 side

17 500

16 500

15 500

14 500

2/3 side

13 800

12 800

11 800

10 800

A5-format

12 800

11 800

10 800

9 800

1/2 side

11 800

10 800

9 800

8 800

1/3 side

10 300

9 300

8 300

7 300

1/4 side

8 300

7 300

6 300

5 300

4.omslagsside: 

22 000

2. og 3. omslagsside:

20 000

Løse og faste bilag:

31-50 g

51-100 g

101-300 g

Inkl. plastpakking

23 000

24 000

28 000

35 000

Løse bilag som ikke plastpakkes må merkes: Bilag til Apéritif. 
Format: A4.
Papirkvalitet omslag: 250g UV lakkert.
Papirkvalitet innmat: 130g.
Raster: 60 linjer. 
Trykkmetode: Offset. 
Annonsemateriell: Digitalt overført eller CD-rom.
Tilleggsomkostninger for annet materiell som film belastes kunden.
Byråprovisjon: 6 prosent. Formidlingsgodtgjørelse: 3 prosent.

Høydeformat (B/H)

Breddeformat(B/H)

2/1 side

 

385/260

1/1 side

 172/260

 

Utfallende

214/303

428/303

2/3 side

112/260

172/168

A5 

148/210

1/2 side

83/260

172/127

1/3 side

68/260

172/105

1/4 side

83/127

172/60

1/8 side

83/65

172/32

Avbestillingsfrist 3 uker før utgivelse. Reklamasjonsretten bortfaller hvis materiellfristen ikke overholdes. Reklamasjoner, rettelser og stoppordre må gis skriftlig. Det tas ikke ansvar for telefoniske beskjeder.

Utgivelsesplan Apéritif 2006:

Nr

Utgivelsesdato

Materiellfrist

1

15.feb

25.jan

2

25.mar

08.mar

3

10.mai

13.april

4

14.juni

24.mai

5

30.aug

09.aug

6

27.sep

06.sep

7

25.okt

04.okt

8

29.nov

08.nov

9

13.des

22.nov

Opplagskontrollert av Fagpressens Mediekontroll 1. halvår 2005: 4.333 eks.
Medlem av Den Norske Fagpresses Forening

Utgivelsesplan BAR 2005
(Plan for 2006 er forsinket):

Nr

Utgivelsesdato

Materiellfrist

1

16.feb

26.jan

2 

04.mai

13.april

3 

28.sep

07.sep

4 

30.nov

09.nov

Opplagskontrollert av Fagpressens Mediekontroll 1. halvår 2004: 4.823 eks.
Medlem av Den Norske Fagpresses Forening

Annonser:
MediaTeam, spør etter Ellinor Kittilsen
Sandakerv. 76F, 0483 Oslo.
Tlf. 22 09 69 10, faks 22 09 69 39.

Redaksjon for nettutgaven:
Kristian Augusts gt. 13, 0164 Oslo.
Tlf. 22 98 86 00, faks 22 98 86 01.

Redaksjon for papirutgaven:
Furuveien 39c, 0678 Oslo.
Tlf. 22 19 00 75, faks 22 67 14 77.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis
+
Ukens vin

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis

Har du ikke prøvd denne vinen før, er det nå du skal slå til. For den byr på svært mye smak for pengene, og finnes i 60+ polutsalg.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Er Østerrike på vei til å bli et rødvinsland?
+

Er Østerrike på vei til å bli et rødvinsland?

Med vinregioner som Carnuntum, Eisenberg og Leithaberg og druer som blaufränkisch og zweigelt har Østerrike tatt et stort skritt i retning et rødvinsland å regne med.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Med lammefilet og skogsopp blir det virkelig luksusmat til middag
Dagens rett

Med lammefilet og skogsopp blir det virkelig luksusmat til middag

Lammefilet er en eksklusiv, men svært enkel råvare å ha med å gjøre. Bare pass på å ikke steike den for mye. Her er oppskriften.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Imponer med denne lekre fiskeretten: Sitronstekt piggvar
Dagens rett

Imponer med denne lekre fiskeretten: Sitronstekt piggvar

Vi har satt en av våre aller beste fisker på menyen til helgens festmiddag.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis
+
Ukens vin

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis

Har du ikke prøvd denne vinen før, er det nå du skal slå til. For den byr på svært mye smak for pengene, og finnes i 60+ polutsalg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Er Østerrike på vei til å bli et rødvinsland?
+

Er Østerrike på vei til å bli et rødvinsland?

Med vinregioner som Carnuntum, Eisenberg og Leithaberg og druer som blaufränkisch og zweigelt har Østerrike tatt et stort skritt i retning et rødvinsland å regne med.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Superseriøs rock’n roll-rødvin
+
Godbiter i pollisten

Superseriøs rock’n roll-rødvin

Når mencia blandes med hvitvinsdruer blir den ekstra lys, men sku ikke hunden på hårene, for bak skjuler det seg mye kraft.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Knallkjøp til biffen
+
Ukens vin

Knallkjøp til biffen

En solid og smaksrik rødvin til 200-lappen er velkomment bidrag til etter-ferie-økonomien.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Få servert 8 fantastiske viner fra Piemonte
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking 22. september i Oslo

Få servert 8 fantastiske viner fra Piemonte

Den 22. september kan du nyte et bredt spekter viner fra en velkjent vinprodusent fra Piemonte.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Med lammefilet og skogsopp blir det virkelig luksusmat til middag
Dagens rett

Med lammefilet og skogsopp blir det virkelig luksusmat til middag

Lammefilet er en eksklusiv, men svært enkel råvare å ha med å gjøre. Bare pass på å ikke steike den for mye. Her er oppskriften.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her